Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Dinamo šokējoša uzvara Kazaņā

Izteikts pastarītis apspēlēja līgas labāko komandu. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Kazaņā pārspēja līgas līdervienību Ak Bars papildlaikā ar 5:4. Džeisī Lipons iemeta uzvaras ripu. Ceturtdien spēle Magņitogorskā ar Metallurg.

Galvenais treneris Pēteris Skudra pret ātro un fiziski spēcīgo Ak Bars ārpus sastāva pieteikuma atstāja pieredzējušos uzbrucējus Lauri Dārziņu un Robertu Bukartu. Kazaņas komandas spēku apliecināja iespaidīgā statistika – pēdējās 14 spēlēs Ak Bars bija izcīnījis 13 uzvaras un ar iekrātajiem 75 punktiem pagaidām vienīgā no līgas komandām garantējusi spēlēšanu Gagarina kausa izcīņā.

Jau pēc spēlētām 5. minūtēm bija četri vārtu guvumi, ar kuriem pietiktu visai spēlei. Bijušais rīdzinieku vārtsargs Timurs Biļalovs ielaida ripu pēc Jāņa Švanenberga metiena gandrīz no nulles leņķa. Otrajā vārtu guvumā, kad bija vairāki rikošeti, Biļalovs gan nebūtu vainojams, taču pie rezultāta 2:2 Ak Bars galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs izlēma Timuru nomainīt pret zviedru Adamu Reidebornu. Dinamo vārtsargs Ivans Naļimovs arī jau bija ielaidis divas ripas, taču Skudra vārtsargu nemainīja, un tam nebija arī pamata. Naļimovs kopumā aizvadīja labu spēli un pavilka komandu uzvaras virzienā.

Priekšējā līnijā galvenie vilcēji bija Rihards Bukarts un Džeisī Lipons. Trešajā trešdaļā, spēlējot skaitliskajā vairākumā, Rihards no tuvas distances atrada spraugu augšējā vārtu stūrī un panāca 3:3 izlīdzinājumu. Pirms tam Bukarta rēķinā jau bija divas rezultatīvas piespēles. Papildlaikā viņš gan apšaubāmā situācijā nopelnīja divu minūšu noraidījumu par simulāciju, taču komandas partneri mazākumu izturēja, un pretuzbrukumā divi pret vienu pēc Mika Indraša piespēles Lipons iemeta uzvaras vārtus.

"Šodien mēs jau no pirmajām maiņām bija gatavi cīnīties," Skudra pēc spēles uzsvēra komandas kaujiniecisko noskaņojumu. "Bija laba, azartiska spēle. Paldies puišiem, jo viņi pēc spēles Ņižņekamskā saprata, ka tā nedrīkst sākt spēli. Visu spēles laiku mēs turējām labu līmeni, nebija izgāztu nogriežņu, un tas bija galvenais iemesls mūsu uzvarai."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi