Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kurbads hokeja komanda turpina bruņoties, piesaista vārtsargu Raitumu

Latvijas vicečempione hokejā Ogres Kurbads, turpinot gatavoties jaunajai sezonai, papildinājusi sastāvu ar kādreizējo izlases vārtsargu Martiņu Raitumu, vēsta klubs.

Iepriekšējo sezonu 31 gadu vecais Raitums aizvadīja Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā Hallas Pirates.

Raitums ir četrkārtējs Latvijas čempions Rīga 2000 sastāvā, tāpat viņš spēlējis arī ASK Ogre sastāvā, kā arī Baltkrievijas, Ungārijas un Austrijas klubos. Vārtsargs Atirau Beibaris rindās kļuvis arī par Kazahstānas čempionu. Raitums nacionālās izlases sastāvā trīs reizes piedalījies pasaules junioru čempionātos, kā arī trīs pasaules čempionātos pieaugušo izlasēm 2006., 2007. un 2011.gadā.

Ārpus hokeja laukuma Raitums vairākkārt ticis iesaistīts dažādos incidentos. 2009.gada maijā viņš, piedaloties Latvijas valstsvienības uzbrucēja Laura Dārziņa kāzu svinībās, izkrita pa Mālpils muižas logu un guva nopietnu galvas traumu. Savukārt 2007.gada jūlijā pēc Liepājā notikušā festivāla Baltic Beach Party Raitums iesaistījās konfliktā, kurā ne vien cieta pats, bet arī tika apsūdzēts par huligānismu un miesas bojājumu nodarīšanu.

Jau ziņots, ka Kurbads pagājušajā nedēļā sastāvu papildināja ar pagājušās sezonas virslīgas vērtīgāko spēlētāju Bruno Zabi, kurš pavasarī kļuva par Latvijas čempionu Liepājas komandas rindās, kā arī regulārā čempionāta labāko vārtu guvēju Edgaru Lipsbergu. Savukārt portāls Sportacentrs.com ziņo, ka par Kurbada galveno treneri kļuvis Latvijas izlasē visvairāk spēlējušais aizsargs Rodrigo Laviņš.

Šajā pavasarī Latvijas čempionāta finālsērijā līdz četrām uzvarām Liepājas hokejisti dramatiskā cīņā ar 4-3 pārspēja tieši Kurbadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi