Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Kurbads nonāk uzvaras attālumā no OHL fināla; Mogo panāk neizšķirtu sērijā

Valsts čempione Kurbads ceturtdien nonāca uzvaras attālumā no iekļūšanas Optibet Hokeja līgas (OHL) finālā, kamēr regulārā čempionāta labākā vienība Mogo savā pusfināla sērijā panāca izlīdzinājumu.

Kurbads hokejisti pusfināla sērijas ceturtajā mačā savā laukumā ar 5:3 (0:2, 2:0, 3:1) uzvarēja Liepāja/Optibet komandu, sērijā līdz četrām uzvarām panākot vadību 3-1. Tikmēr Mogo viesos Jelgavā ar 6:4 (1:1, 0:2, 5:1) uzvarēja Zemgale/LLU hokejistus, sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

Rumbulā notikušajā mačā Kurbada rindās ar trim vārtiem jeb hat-trick izcēlās aizsargs Aleksandrs Galkins, bet pa reizei precīzi bija pieredzējušie Mārtiņš Cipulis un Jānis Sprukts.

Kurbads pēc pirmā perioda zaudēja ar 0:2, liepājnieku labā vārtus gūstot Bruno Zabim un Mārim Miezim, tomēr otrajā periodā Galkins ar diviem gūtiem vārtiem panāca neizšķirtu 2:2. Trešā perioda sākumā Egils Kalns vēlreiz vadībā izvirzīja Liepāja/Optibet komandu, taču divas minūtes vēlāk Galkins atkal līdzsvaroja rezultātu, bet vēl pēc 36 sekundēm Cipulis panāca 4:3, kā izrādījās vēlāk, gūstot uzvaras vārtus. Punktu cīņai 61 sekundi pirms pamatlaika beigām pielika Sprukts

Jau vēstīts, ka šajā sērijā pirmie divi mači notika Liepājā, mājiniekiem pirmajā mačā uzvarot ar 5:2, bet otrajā mačā Kurbadam revanšējoties ar 5:3. Tikmēr trešdien valsts čempioni savā laukumā guva pārliecinošu uzvaru ar 6:1.

Sērijas piektā, iespējams, pēdējā spēle notiks svētdien.

Savukārt Jelgavā notikušajā cīņā mājiniece Zemgale/LLU pēc diviem periodiem bija vadībā ar 3:1, taču pēdējā trešdaļā nepilnu sešu minūšu laikā ielaida piecus vārtus, beigās arī zaudējot.

Mogo komandā pa vieniem vārtiem guva Mārtiņš Jakovļevs, Rustams Begovs, Dmitrijs Moņa, Juris Ziemiņš, Elvis Želubovskis un Rūdolfs Prūsis, bet Aleksejs Širokovs atdeva divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Zemgale/LLU komandā izcēlās Krišs Grundmanis, Ričards Bernhards, Kristaps Millers un Artūrs Āboliņš.

Jau vēstīts, ka pirmajos divos mačos Zemgale/LLU viesos uzvarēja ar 10:2 un 3:2, otro panākumu gūstot papildlaikā, bet trešdien pirmajā spēlē Jelgavā Mogo bija labāka ar 3:1.

Pusfinālā un finālā sērijas ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Kā vēstīts, regulārajā sezonā droši uzvarēja Mogo komanda, kamēr Liepāja/Optibet pēdējā spēļu kārtā apsteidza Kurbadu un ieguva mājas spēļu priekšrocības pusfināla sērijā. Ceturto vietu ļoti stabili ieguva Zemgale/LLU, kamēr bez izslēgšanas turnīra palika Rīga un Prizma.

Regulārās sezonas pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi