Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Metallurg panāk 2-2 Gagarina kausa finālā

Magņitogorskas Metallurg hokejistiem trešdien ar vieniem gūtiem vārtiem bija pietiekami, lai pārspētu Maskavas CSKA komandu un panāktu izlīdzinājumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsērijā.

Magņitogorskas komanda sērijas ceturtajā mačā savā laukumā guva uzvaru ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0), finālā līdz vienas komandas četrām uzvarām panākot 2-2.

Vienīgo ripu spēles 48.minūtē skaitliskajā vairākumā iemeta Metallurg čehu uzbrucējs Tomāšs Filippi, kuram tas bija piektais vārtu guvums šīs sezonas izslēgšanas spēlēs. Metallurg komandai šajā epizodē palīdzēja arī veiksme, jo Viktors Antipins centās izdarīt metienu no zilās līnijas, taču viņam salūza nūja un ripa nonāca pie vārtu priekšā esošā Filippi, kurš paguva izmainīt ripas lidojuma virzienu un ievirzīt to Iļjas Sorokina sargātajā CSKA "cietoksnī".

Mača izskaņā CSKA izmisīgi centās panākt neizšķirtu, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr Metallurg izturēja. Uzvarētāju komandā vārtsargs Vasīlijs Košečkins atvairīja 30 pretinieku metienus.

Sērijas piektā spēle piektdien notiks Maskavā, bet sestais mačs svētdien atkal tiks aizvadīts Magņitogorskā.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajos divos mačos CSKA laukumā abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm. Pirmajā cīņā pārliecinošu panākumu ar 5:1 guva CSKA, bet otrajā cīņā sestdien Metallurg revanšējās ar 2:1. Savukārt pirmajā mačā Magņitogorskā pirmdien CSKA uzvaru ar 3:2 panāca pagarinājumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi