Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Oilers hokejisti NHL mačā zem klajas debess uzvar Flames

Edmontonas Oilers komanda svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā zem klajas debess uzvarēja Kalgari Flames vienību.

"Commonwealth Stadium" Edmontonā, kur mačus aizvada Kanādas Futbola līgas (CFL) komanda, mājinieki uzvarēja ar rezultātu 5:2 (3:1, 0:1, 2:0) un pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

"Oilers" komandā ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Evanders Keins, tāpat precīzus metienus pievienoja Brets Kulaks, Zeks Haimans, Evans Bušārs un Vensāns Dešarnī. Edmontoniešu rindās atgriezās komandas kapteinis Konors Makveids, kurš ķermeņa augšdaļas traumas dēļ nespēlēja iepriekšējos divos mačos.

Kalgari vienībai vārtus guva Entonijs Džons Grīrs un Nazems Kadri, kuri neglāba "Flames" no piektā zaudējuma pēc kārtas.

"Heritage Classic" spēles zem klajas debess norisinās Kanādā un pirmais šāda veida mačs tika aizvadīts pirms 20 gadiem šajā pašā "Commonwealth Stadium". Septiņos aizvadītajos "Heritage Classic" mačos piedalījušās septiņas Kanādas komandas un Bufalo "Sabres" no ASV.

Citā svētdienas spēles Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā pārspēja Minesotas "Wild" ar rezultātu 4:3 (1:1, 3:1, 0:1). Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Jespers Brats.

Vēl svētdien Vašingtonas "Capitals" mājās ar 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) pārspēja Sanhosē "Sharks" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas. Uzvaru nesošos vārtus trešajā periodā guva Toms Vilsons, tāpat pa ripai viesu vārtos metot arī Dilanam Stromam un Jevgeņijam Kuzņecovam.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18.aprīlim aizvadīs 82 spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi