Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Penguins un Bļugers atgriežas uz uzvaru takas

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas Penguins otrdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" viesos ar 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) pārspēja Ņūdžersijas "Devils" komandu.

Viesus devītajā minūtē vadībā izvirzīja Evans Rodrigess, bet četras minūtes vēlāk Ņikita Gusevs izlīdzināja rezultātu. Otrajā periodā Džastina Šulca gūtie vārti ļāva "Penguins" komandai atgūt vadību, bet trešā nogriežņa astotajā minūtē Jevgeņijs Malkins dubultoja ciemiņu pārsvaru.

Trešdaļas vidū Mailss Vuds vienus vārtus atguva, taču perioda otrajā pusē Malkins un Kriss Letangs guva vēl pa vārtiem, pieliekot punktu Pitsburgas komandas uzvarai, kas seko pēc diviem zaudējumiem ar 2:5 un 2:6. Malkins cīņu noslēdza ar trīs punktiem un tika atzīts par dueļa spožāko zvaigzni.

Bļugers iepriekšējā mačā ar ķermeņa augšdaļu bloķēja metienu, bet tas nebija šķērslis, lai otrdien atkal spēlētu. Viņš šajā spēlē laukumā pavadīja 14 minūtes un 13 sekundes, no kurām vienu minūti un 49 sekundes nospēlēja mazākumā un 13 sekundes - vairākumā. Tāpat uzbrucējs bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja visos četros iemetienos un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Viņš šosezon 69 spēlēs guvis deviņus vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles, iekrājot pozitīvu lietderību +2.

Turpretī zaudējumu otrdien cieta uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators", kas viesos ar 2:5 (0:4, 1:1, 1:0) piekāpās Anaheimas "Ducks".

Jau spēles pirmajās 12 minūtēs "Senators" nonāca iedzinējos ar 0:4. Vispirms izcēlās Jākobs Silfverberjs, bet pēc tam deviņu minūšu laikā "hat-trick" sev noformēja Nikolā Delorjē. Otrā perioda septītajā minūtē Breidijs Tkečaks vienus vārtus atguva, bet līdz trešdaļas vidum Rikards Rakels atjaunoja četru vārtu pārsvaru. Trešajā nogrieznī viesiem izcēlās arī Kolins Vaits.

Balcers spēlēja 15 minūtes un 15 sekundes, trīs minūtes un desmit sekundes uz ledus pavadot vairākumā. Viņš atzīmējās ar gana aktīvu sniegumu, jo divreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, zaudēja vienu ripu un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Liepājniekam šosezon 14 mačos izdevies gūt vienus vārtus un atdot divas rezultatīvas piespēles, kā arī iekrāt negatīvu lietderību -1.

Abas latviešu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē. "Penguins" ar 86 punktiem 69 spēlēs ieņem piekto vietu, bet Metropolitēna divīzijā atrodama trešajā pozīcijā un ir "play-off" zonā. Savukārt "Senators" ar 62 punktiem 70 mačos ir priekšpēdējā, apsteidzot vien līgas pastarīti Detroitas "Red Wings".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi