Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Zemgale/LBTU atspēlējas un papildlaikā uzvar Kurbadu

Zemgale/LBTU hokejisti trešdien Optibet Hokeja līgas (OHL) mačā atspēlējās no divu vārtu deficīta un papildlaikā izcīnīja uzvaru, kamēr citā spēlē pie panākuma tika Prizma.

"Zemgale"/LBTU savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:0, 1:4, 2:0, 1:0) uzvarēja "Kurbads" vienību.

Pirmajā trešdaļā jelgavniekus vadībā izvirzīja Kārlis Bucenieks, bet otrajā periodā pēc spēlētām trīs minūtēm un piecām sekundēm Edgars Adrians Kazaks dubultoja pārsvaru.

Otrās trešdaļas turpinājumā viesiem vispirms izdevās gūt divus vārtus mazāk nekā pusotras minūtes laikā, precīziem esot Robertam Jekimovam un Artūram Mackevičam, bet pēc tam divus vairākumus realizēja Aleksandrs Novikovs un Jekimovs, panākot 4:2 "Kurbads" labā.

Noslēdzošā perioda vidū "Zemgale"/LBTU triju minūšu laikā izlīdzināja rezultātu, abus vārtus gūstot Gatim Gricinskim. Papildlaikā pēc spēlētām nepilnām trīs minūtēm "Zemgale"/LBTU uzvaras vārtus guva Gustavs Millers.

Savukārt "Prizma" viesos ar rezultātu 5:3 (0:0, 3:1, 2:2) uzvarēja Elektrēnu "Airwell-Energija".

Otrajā periodā 3:0 viesu labā panāca Uldi Pūpols, Emīls Auziņš un Artūrs Apfelbaums, uz ko mājinieki atbildēja ar vieniem vārtiem, precīzam esot Vakarim Čižam.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā trīs vārtu pārsvaru rīdziniekiem atguva Patriks Zabusovs. Nepilnas divas minūtes vēlāk Karolis Kasilnikovs guva laukuma saimnieku otros vārtus, bet Kristaps Riekstiņš sešas minūtes vēlāk panāca 5:2 "Prizma" labā. Donāts Kumeļausks samazināja mājiniekiem deficītu līdz diviem vārtiem, taču "Prizma" nosargāja pārsvaru un svinēja panākumu.

Kopvērtējumā piecas no pirmajām sešām pozīcijām aizņem Latvijas komandas. Turnīra līdere ar 16 punktiem deviņos mačos ir "Zemgale"/LBTU, "Kurbads" ar 11 punktiem septiņās spēlēs ierindojas otrajā pozīcijā, kamēr "Prizma" ar desmit punktiem astoņos mačos noslēdz labāko trijnieku. "Mogo"/LSPA ar astoņiem punktiem piecās spēlēs ir ceturtā, bet HS "Rīga" ar sešiem punktiem piecos mačos ir sestā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL galveno trofeju norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi