Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Zemgale/LBTU hokejistiem zaudējums liedz kvalificēties IIHF Kontinentālā kausa finālposmam

Latvijas čempione Jelgavas Zemgale/LBTU svētdien Grenoblē piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa trešās kārtas E grupas turnīra trešajā spēlē un nekvalificējās finālposmam.

Jelgavnieki ar 1:4 (0:1, 0:2, 1:1) zaudēja Astanas "Nomad" komandai, kas jau sestdien bija nodrošinājusi vietu finālturnīrā.

Sestajā minūtē Nikolajs Šulga panāca 1:0 "Nomad" labā, bet otrajā periodā vēl divus vārtus Astanas komandai guva Diass Guseinovs un Maksims Musorovs. Trešā perioda vidū Dāniels Andersons samazināja "Nomad" pārsvaru, taču 71 sekundi vēlāk Šulga panāca 4:1.

Jau ziņots, ka piektdien jelgavnieki ar 3:1 pieveica turnīra saimnieci Grenobles "Les Bruleurs De Loups", bet sestdien ar 2:5 zaudēja Kārdifas "Devils" no Lielbritānijas. "Nomad" ar 5:4 pārspēja "Devils" un ar 2:0 uzveica grenobliešus.

E grupā ar deviņiem punktiem uzvarēja "Nomad" un sešus iekrāja "Devils", šīm komandām izcīnot ceļazīmes uz finālturnīru. "Zemgale"/LBTU guva trīs punktus, bet mājinieki palika bez punktiem.

F apakšgrupā ar septiņiem punktiem uzvarēja Katovices GKS, bet otrā ar pieciem punktiem bija Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska pārstāvētā Herningas "Blue Fox", kas spēlēs finālturnīrā. Četrus punktus sakrāja mājiniece "Cortina", bet divi punkti bija Budapeštas "Ferencvaros" hokejistiem.

Finālturnīrs no 12. līdz 14.janvārim notiks vienas no dalībnieču mājvietām.

Savā laukumā notikušajā otrās kārtas turnīrā Jelgavas komanda izcīnīja pirmo vietu, pārspējot "Celje", Brašovas "Corona" un Lježas "Bulldogs" hokejistus.

Pagājušajā sezonā kausu ieguva Slovākijas vienība "Nitra", kļūstot par piekto Slovākijas klubu, kas uzvarējis Kontinentālajā kausā.

Latvijas čempionvienība "Zemgale"/LLU tika līdz sacensību trešajai kārtai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi