Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Zemgale/LLU virslīgas līderu duelī pārliecinoši uzvar Mogo hokejistus

Jelgavas Zemgale/LLU hokejisti trešdien Latvijas virslīgas līderu duelī savā laukumā pārliecinoši ar 6:2 (2:0, 1:2, 3:0) pārspēja Mogo komandu, panākot konkurentus turnīra tabulā.

Jelgavas komandā, kuras rindās šajā mačā virslīgā debitēja slovēņu aizsargs Žiga Svete un baltkrievu uzbrucējs Ivans Ribčiks, divas reizes precīzs bija Rihards Paškausks, bet Kristaps Millers, Olafs Aploks un Matīss Gelažis atdeva pa divām rezultatīvām piespēlēm.

Laukuma saimnieki pirmajā periodā pēc Niklāva Birova un Rinalda Rosinska sitieniem izvirzījās vadībā ar 2:0, bet otrās trešdaļas sākumā Elviss Želubovskis atklāja arī Mogo rēķinu. Vēl pēc minūtes abas komandas ātri apmainījās ar vārtu guvumiem, izceļoties Zemgale/LLU jaunpienācējam Ribčikam un Mogo uzbrucējam Rustamam Begovam.

Savukārt pēdējā trešdaļā jau dominēja jelgavnieki, kuri perioda vidū pēc Paškauska minūtes laikā diviem gūtiem vārtiem panāca 5:2, bet trīs ar pusi minūtes pirms mača beigām Valentīns Feoktistovs vairākumā pielika punktu mačam.

LETA jau ziņoja, ka Mogo hokejisti piektdien otro gadu pēc kārtas izcīnīja Latvijas kausu, finālspēlē saspringtā cīņā pagarinājumā ar 3:2 pārspējot Ogres Kurbads komandu. Savukārt virslīgā Mogo nu ir zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas, bet pirms tam Oļega Sorokina trenētajai vienībai bija 12 uzvaru sērija turnīrā.

Tikmēr vēl vienā trešdien aizvadītajā cīņā Kurbads savā laukumā sīvā cīņā ar 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) uzvarēja hokeja skolas Rīga hokejistus.

Šajā mačā visi vārti tika gūti jau līdz cīņas ceturtajai minūtei. Uzvarētājiem izcēlās Edgars Lipsbergs un Sandis Zolmanis, bet Rīgai precīzs bija kādreizējais Kurabada spēlētājs Renārs Undelis.

Pēc trešdien aizvadītajām spēlēm Mogo un Zemgale/LLU ir pa 61 punktam, taču rīdzinieki aizvadījuši 27 spēles, kamēr Haralda Vasiļjeva trenētajiem jelgavniekiem ir par vienu maču vairāk.

Tikmēr Kurbads ir trešā ar 58 punktiem 27 cīņās, kamēr valsts čempionei Liepājai ir 48 punkti, taču tā atlikušajos savos divos regulārā čempionāta mačos vairs nevar pakāpties augstāk.

Piektajā vietā ar 36 punktiem atrodas Rīga, pie 29 punktiem tikusi Prizma, bet pastarīte Pārdaugava 29 cīņās iekrājusi vienu punktu.

Šosezon turnīrā startē septiņas komandas, kas aizvada piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot "play-off" cīņas. Regulārais čempionāts noslēgsies 1.martā.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem hokejā tika kronēti "Liepājas" hokejisti, kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Kurbadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi