Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ankipāns: Rupja kļūda pārvilka svītru mūsu mēģinājumiem atspēlēties

Rupja kļūda trešās trešdaļas ievadā pārvilka svītru Latvijas komandas Rīgas Dinamo mēģinājumiem atspēlēties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Gagarina kausa čempioni Kazaņas Ak Bars, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas Dinamo pirmdien savā laukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Ak Bars hokejistiem, tādējādi ciešot jau septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Labi cīnījāmies pret tādu komandu kā Ak Bars, pret ko katra kļūda maksā vārtus. Mums tādas bija četras piecas, un diemžēl viņi tās realizēja. Rupja kļūda trešā perioda sākumā pārvilka svītru mūsu mēģinājumiem atspēlēties. Ak Bars uzvarēja pelnīti," pēc cīņas pauda Ankipāns.

Rīdzinieku stūrmanis arī teica, ka Latvijas komandas taktika šajā mačā bijusi savas maiņas laist pret konkrētiem Ak Bars virknējumiem.

"Vienā brīdī pretinieki pārspēlēja savu maiņu un mēs varējām pret vienu viņu maiņu uzlikt divus savus virknējumus, taču diemžēl neieķērāmies," atzina Ankipāns.

Rīgas Dinamo pirmdien arī oficiāli pēc abpusējas vienošanās pārtrauca līgumsaistības ar vārtsargu Maksimu Tretjaku. "Viņš ir jauns puisis, viņam jāsargā vārti. Maksims ir samērā labs vārtsargs. Diemžēl mums nav iespēju iedot viņam uzspēlēt."

Tikmēr Ak Bars galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs bija ļoti apmierināts ar padoto sniegumu.

"Puiši bija ļoti labi sagatavojušies šai cīņai, īpaši ņemot vērā to, ka Rīgas Dinamo spēlē ļoti interesanti. Zinājām, ka spēle nebūs viegla, bet mani hokejisti ļoti labi pastrādāja un guva uzvaru," sacīja speciālists.

Rīgas Dinamo ar 32 punktiem 36 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, no pirmā astoņnieka atpaliekot jau par pieciem punktiem, bet Ak Bars ar 59 punktiem 39 cīņās ir trešā Austrumos.

Latvijas vienība piektdien savā laukumā ar 2:4 piekāpās Ufas Salavat Julajev vienībai, bet pēc pirmdienas spēles ar Ak Bars sekos četri mači izbraukumā, kur būs jātiekas ar Bratislavas Slovan, Minskas Dinamo, Sanktpēterburgas SKA un Helsinku Jokerit, ko pārstāv bijušais rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš.

Tiesa, pēc trešdienas mača ar Slovan būs dažu dienu pauze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi