Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ankipāns: Šis mums ir ļoti smags brīdis

Rīgas Dinamo hokejisti, spītējot daudzajiem savainojumiem, trešdien cīnījās kā lauvas, pēc pēdējo minūšu zaudējuma secināja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns. Šobrīd savainojumu dēļ no rīdzinieku sastāvā izkrituši vairāki pamatsastāva spēlētāji.

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" trešdien savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās tiešajai konkurentei Čerepovecas "Severstaļ".

Uzvaras vārtus minūti un 45 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Bogdans Jakimovs.

"Bija iespēja uzvarēt šo spēli, taču nerealizējām "bullīti" un lielo vairākumu. Kaut kādā mērā to var norakstīt uz dzīvē ko neredzētu, jo pēdējo nedēļu laikā no sastāva izkrituši pieci aizsargi un šorīt arī centra uzbrucējs. Šis mums ir ļoti smags brīdis. Sastāvu likām līdz pašam spēles sākumam. Vīri cīnījās kā lauvas. Taču tāda kļūda, kāda bija pēdējās minūtēs, kad pieredzējis hokejists spēlē caur vidu - tas ir nepieņemami," preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Daudzo savainojumu dēļ pie iespējas debitēt KHL tika Arvils Bergmanis un Ernests Ošenieks.

"Var redzēt, ka temps viņiem ir citādāks. Viņus ļoti labi zinām. Pirmajai spēlei sniegums bija labs," aizsargu debiju komentēja Ankipāns.

Arī 19 gadus vecais Bergmanis atzina, ka viņam vēl jāpierod pie KHL spēles ātruma.

"Ātrumi šeit tiešām ir daudz lielāki nekā MHL. Kopumā jutos labi. Pirmajā maiņā bija satraukums, bet tas satraukums bija tāds patīkams. Tad jau iejutos spēlē. Sanāca arī spēka paņēmiens, kas pieder pie hokeja. Un man, kā jaunajam, tā vieglāk ieiet spēlē," klubs citē Bergmaņa teikto.

"Spēles laikā treneri deva padomus - gan paslavēja, gan pamācīja. Norādīja, kur varēju veiksmīgāk nospēlēt pozicionāli. Komandas biedri palīdzēja, uzmundrināja," savus debiju komentēja aizsargs.

Jau ziņots, ka sestdien savainojumus guva aizsargi Kristaps Zīle un Oskars Bārtulis. Zīlem traumas dēļ sezona ir beigusies. Tāpat savainoti šobrīd ir uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs un aizsargs Nerijus Ališausks.

Pēc trešdienas mača "Dinamo" dosies izbraukumā, kurā sestdien tiksies ar Jekaterinburgas "Avtomiblist", bet divas dienas vēlāk ar Magņitogorskas "Metallurg". Pēc tam būs astoņu dienu pauze.

Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 35 spēlēs atkāpusies uz 11.vietu Rietumu konferencē, priekšā palaižot "Severstaļ" hokejistus, kuri tikpat spēlēs tikuši pie 29 punktiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi