Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ankipāns un Rēdlihs spēlēs, Dārziņam - vīruss

Paredzams, ka uzbrucējs Ģirts Ankipāns un aizsargs Jēkabs Rēdlihs piektdien varēs palīdzēt Rīgas Dinamo klubam svarīgajā spēlē ar Ņižnijnovgorodas Torpedo. Viņi ceturtdien piedalījās komandas treniņā uz ledus.

Kā zināms, Ankipāns bija guvis cirkšņa savainojumu un izlaida iepriekšējās spēles. Arī Rēdlihs ir izlaidis vairākas spēles, jo saņēma spēcīgu ripas triecienu pa potīti. Ceturtdien abi hokejisti jau slidoja kopā ar komandu. Ankipāns darbojās vienā virknējumā ar Jāni Spruktu un Mārtiņu Karsumu, sarunā ar Dienu pavēstīja Dinamo kluba preses pārstāvis Jānis Stepītis.

Tikmēr rota vīrusu saķēris uzbrucējs Lauris Dārziņš. To, vai viņš varēs piedalīties spēlē, varēs pateikt tikai piektdien. Pirms pāris dienām šo vīrusu bija saķēris arī Karsums.

Dinamo cīņu par iekļūšanu Gagarina kausā piektdien turpinās ar principiālajiem pretiniekiem Ņižnijnovgorodas Torpedo. Dinamieši ar 75 punktiem ieņem astoto pozīciju, Torpedo atpaliek par pieciem punktiem. Punkts vairāk nekā Dinamo ir Maskavas CSKA hokejistiem, ar kuriem rīdzinieki tiksies svētdien.

Spēle piektdien Arēnā Rīga sāksies plkst. 19.30. Biļetes uz spēlēm vēl ir pieejamas, taču visas sēdvietas bija izpirktas jau trešdienas pēcpusdienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi