Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ankipāns: Vairākuma realizēšanai ir vajadzīgs labāks izpildījums

Rīgas Dinamo komandai vairākuma realizēšanai ir vajadzīgs labāks izpildījums, secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas komanda otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā mājās ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) piekāpās Minskas Dinamo.

Zaudējums rīdziniekiem liedza pamest pēdējo vietu līgā, turklāt tika piedzīvota jau 11.neveiksme pēc kārtas.

Vārtus mājiniekiem guva Uvis Balinskis, kurš pārtrauca ilgo "sauso" sēriju vairākumā.

"Pretinieku divi veiksmīgi vārti salauza spēli. Viņiem bija iniciatīva, bet mums neizdevās realizēt pirmo vairākumu. Būtu iemetuši, spēle būtu citādāka. Pozitīvi ir tas, ka mača beigās tomēr realizējam vairākumu. Spēle bija ļoti asa un saspringta. Varēja redzēt, ka abas komandas bija gatavojušās un uzlikušas sev augstus mērķus," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Traumas dēļ maču nepabeidza Dinamo aizsargs Kristaps Sotnieks.

"Man grūti teikt, kas viņam par traumu. Zinām, ka Sotnieks ir izturīgs puika, un, ja viņš nepabeidz spēli, tur ir jābūt kam nopietnam," komentēja Ankipāns.

Rīgas komandas neveiksmēs lielā mērā vainojams vājais skaitliskais vairākums, proti, Dinamo, spēlējot nevienādos sastāvos, līdz šodienai vārtus nebija guvusi 45 piegājienos pēc kārtas. 

"Ļoti daudz strādājam uz vairākumu, taču tajā ir vajadzīgs izpildījums. Ir nepieciešams viens akcentēts metiens, kāds šodien padevās Balinskim. Viņš tādus meta vairākus un viens no tiem trāpīja. Ir vajadzīgs labāks izpildījums," skaidroja Ankipāns.

Rīgas Dinamo ar 34 punktiem 55 mačos ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet Minskas klubs ar 37 punktiem atrodas pozīciju augstāk. Rīgas vienība ir vājākā visā līgā.

Pēc šī dueļa rīdziniekiem mājās vēl priekšā tikšanās ar Kazaņas Ak Bars, Mika Indraša pārstāvēto Maskavas Dinamo un Jekaterinburgas Avtomobilist.

Top komentāri

Nu tas ir pīīī, šitā pateikt!
N
"Varēja redzēt, ka abas komandas bija gatavojušās un uzlikušas sev augstus mērķus," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns. ----------------------------------------------------- NOPIETNI??? NEpalikt pēdējā vietā visā līgā ir "augsti mērķi"??? Tad ar tādiem mērķiem vispār var klopēt to klubu ciet!!! NORMĀLU treneri vajag, ne šito "hokeja sistēmu" spečuku! Un ārpratīigi daudzās traumas tikai apliecina sen zināmo hokeja patiesību - ja pārāk daudz traumu, tad komanda ir nepareizi sagatvota un spēlē aplamā stilā, kas veicina šo traumu rašanos pilnīgi nevajadzīgās situācijās. To jau Tjihonovs labi sen pateica, un nekas arī kopš tā laika nav kardināli mainījies! Ja nav piķis krutākam trenerim, tad lai ļauj Ābolam vadīt! Bet ne jau Ankipānam! Ankipāns lai brauc pie Sējēja uz to čučmeku klubu, kurā NOrmis pašlaik firējas - dva para sopoga! NEIZSAKĀMS KAUNS par šīs sezonas izgāšanos!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi