Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ankipāns: Zaudējām bērnišķīgu kļūdu dēļ

Latvijas komanda Rīgas Dinamo svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Novosibirskas Sibirj zaudēja bērnišķīgu kļūdu dēļ, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo svētdien izbraukumā ar 3:6 (0:1, 0:4, 3:1) zaudēja turnīra vājākajai komandai Novosibirskas Sibirj, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

"Nevaram tikt ārā no šīs neveiksmju joslas. Puiši pārāk daudz gribēja, tāpēc tika pieļautas diezgan bērnišķīgas kļūdas. Šo spēli zaudējām tieši šo kļūdu dēļ," pēc cīņas teica Ankipāns.

"Kopumā puiši cenšas, bet šoreiz varbūt pārcentās," atzina latviešu speciālists.

Tāpat Ankipāns uzsvēra, ka komandu šobrīd ļoti ietekmē savainojumi, tāpat vienībai ir nepieciešams uzlabot psiholoģisko stāvokli.

Tikmēr Sibirj stūrmanis Aleksandrs Andrijevskis pauda apmierinātību ar savas komandas sniegumu pirmajās divās trešdaļās.

"Beidzot savā laukumā sagaidījām pirmo uzvaru. Šī ir hokeja pilsēta, līdzjutēji noteikti to bija pelnījuši. Komanda labi spēlēja pirmās divas trešdaļas. Trešajā periodā spēli sākām laist ārā no rokām, bet, domāju, skatītājiem šāda cīņa patika," neslēpa baltkrievu speciālists.

Latvijas komanda šo izbraukuma sēriju sāka piektdien, kad ar 2:5 piekāpās Boba Hārtlija trenētajam Omskas Avangard. Kopumā pēdējos astoņos mačos Rīgas Dinamo vienība guvusi vien divus panākumus.

Izbraukums tiks noslēgts otrdien Kazahstānā pret Astanas Baris hokejistiem.

Rīgas Dinamo šosezon KHL čempionātā 14 spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras, ar 13 punktiem ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē, bet Sibirj ar četriem punktiem ir Austrumu konferences un visas līgas vājākā komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi