Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

ASV hokejisti sagrauj Francijas cerības kvalificēties ceturtdaļfinālam

Pasaules hokeja čempionāta E grupas spēlē ASV hokejisti pārliecinoši ar 6:2 pārspēja Francijas izlasi, informē Starptautiskā Hokeja federācija.Jau spēles piektajā minūtē amerikāņus vadībā izvirzīja Kails Okposo, bet līdz perioda beigām Deivids Bekss panāca jau 2:0. Otrajā trešdaļā ASV hokejisti pēc Raiena Šenona un Kīta Balarda rezultatīvajiem metieniem dubultoja pārsvaru, bet francūži savus pirmos vārtus guva mača 30.

minūtē, kad vairākumu realizēja Joriks Trelle. Patriks Osalivans drīz vien atjaunoja četru vārtu pārsvaru, bet pēc tam Francijas komanda vēlreiz izmantoja skaitlisko pārsvaru - precīzs bija Pjērs Eduārs Bellemārs. Trešajā trešdaļā vienīgos vārtus guva Džeks Džonsons, kurš panāca 6:2 ASV labā. Tieši ar Francijas izlasi jau rīt jāspēlē Latvijas valstsvienībai - mača sākums plkst.17.15 un to tiešraidē demonstrēs TV3.

E grupā ASV valstsvienība ar septiņiem punktiem nostiprinājusies otrajā pozīcijā, bet franzūži, kas atrodas sestajā vietā, saglabā tikai teorētiskas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam.

F grupas spēlē Somijas hokejisti, pateicoties diviem Sami Kapanena gūtajiem vārtiem, papildlaikā ar 2:1 pārspēja Slovākijas izlasi. Arī somi nostiprinājušies savas grupas (F) otrajā vietā, bet slovāki sarežģījuši iespējas kvalificēties ceturtdaļfinālam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi