Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

ASV izlasē iekļauti 14 hokejisti, kuri nav pārsnieguši 25 gadu vecumu

ASV hokeja dzīves vadītāji paziņojuši 17 hokejistu vārdus, kuri pārstāvēs valsti pasaules čempionātā Kanādā, informēja "USA Hockey".ASV izlase čempionātā būs gados jauna, jo 14 no nosauktajiem hokejistiem nav pārsnieguši 25 gadu sliekni. Amerikāņi būs Latvijas izlases pirmie pretinieki čempionātā. Abas komandas Halifaksā spēlēs 2.

maijā.Starp nosauktajiem ir trīs šīs sezonas NHL debitanti - Čikāgas "Black Hawks" uzbrucējs Patriks Keins, kurš NHL regulārajā čempionātā bija rezultatīvākais debitants ar 72 (21+51) punktiem, Fīniksas "Coyotes" uzbrucējs Peters Mellers, kurš šosezon savāca 54 (22+32) rezultativitātes punktus, un Edmontonas "Oilers" aizsargs Toms Džilberts, kurš ar 33 punktiem (13+20) bija 10. rezultatīvākais līgas jaunpienācējs. Keins un Mellers ir 19 gadu veci hokejisti, bet Džilbertam ir 25 gadi.Deviņiem no trešdien nosauktajiem hokejistiem jau ir pasaules čempionātu pieredze. Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Džefs Halperns ir spēlējis četros čempionātos, uzbrucējs Dastins Brauns un aizsargs Keits Balārds - divos čempionātos. Pērn Maskavā spēlēja četri hokejisti - bez Balārda arī aizsargs Mets Grīns un uzbrucēji Deivids Bekess un Lī Stempniaks.Pirms diviem gadiem pasaules čempionātā Rīgā spēlēja vārtsargs Kreigs Andersons, uzbrucēji Dastins Brauns, Patriks O'Salivans un Drjū Stafords. Pasaules čempionātos debitēs Džeimss Višņevskis, Deivids Būts, Dastins Bjufulēns, Pols Gaustads un Džeisons Pominvills, kā arī iepriekš minētie trīs NHL debitanti.Jau ziņots, ka ASV izlases galvenais treneris pasaules čempionātā būs Džons Tortorella, kas ir arī NHL kluba Tampabejas "Lightning" galvenais treneris. Viņam palīdzēs Maiks Salivans un Kurts Kleinendorsts. ASV izlases apkalpojošajā personālā būs arī latvietis - masieris Ainārs Treiguts. Pārējie izlases dalībnieki tiks paziņoti pēc Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas beigām.Pirms pasaules čempionāta ASV izlase aizvadīs vienu pārbaudes spēli, 27.aprīlī Portlendā tiekoties ar Zviedrijas izlasi. Halifaksā B apakšgrupā bez Latvijas un ASV spēlēs arī Kanādas un Slovēnijas izlases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ASV izlase

ASV izlase

Vārtsargs: Kreigs Andersons (Floridas "Panthers")

Aizsargi: Keits Balārds (Fīniksas "Coyotes"), Toms Džilberts, Mets Grīns (abi Edmontonas "Oilers"), Džeimss Višņevski (Čikāgas "Black Hawks")

Uzbrucēji: Deivids Bekess, Lī Stempniaks (abi Sentluisas "Blues"), Deivids Būts (Floridas "Panthers"), Dastins Brauns, Patriks O'Salivans (abi Losandželosas "Kings"), Patriks Keins, Dastins Bjufulēns (abi Čikāgas "Black Hawks"), Pols Gaustads, Džeisons Pominvills, Drjū Stafords (visi Bufalo "Sabres"), Džefs Halperns (Tampabejas "Lightning"), Peters Mellers (Fīniksas "Coyotes")

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi