Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

ASV tiek pie otrās uzvaras Minskā

Par pirmo komandu, kas izcīnījusi divas uzvaras Baltkrievijā notiekošā pasaules čempionāta spēlēs sestdien kļuva ASV izlase.Pirmajā otrās kārtas mačā amerikāņi ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:2, 2:0) pieveica pasaules vicečempioni Šveici, kas cieta otro neveiksmi.Šajā mačā pēc otrās trešdaļas vadībā vēl bija šveicieši, bet uzvaras vārtus ASV guva 54.

minūtē, kad izcēlās Tailers Džonsons. Vēl pa reizei rezultatīvi uzvarētājiem bija arī Pīters Mjullers un Kreigs Smits.Savukārt Šveices izlases labā vārtus guva Deniss Holenšteins un Damjēns Bruners.Kā ziņots, pirmajā kārtā piektdien ASV ar 6:1 sagrāva sacensību saimnieci Baltkrieviju, bet Šveice ar 0:5 kapitulēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Krievijai.Savukārt A grupā sestdienas vakarā pirmo uzvaru izcīnīja Kanādas izlase, kas ar 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) uzveica Slovākiju.Pirmos vārtus mačā guva tieši slovāku hokejists Karols Sloboda, bet turpinājumā precīzi meta tikai kanādieši, divreiz atzīmējoties Džoelam Vordam, savukārt pa vienai reizei Koudijam Hodžsonam un Kevinam Bieksam.Kā ziņots, pirmajā kārtā Kanāda piektdien ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā negaidīti piekāpās Francijai.

Jau vēstīts, ka Latvija sestdien negaidīti pārspēja Somiju, bet citās spēlēs pie panākumiem tika Vācijas, Zviedrijas un Norvēģijas hokejisti.

A grupas līderi ir kanādieši ar divās spēlēs iekrātiem četriem punktiem, bet pa trim (vienā mačā) ir zviedriem un norvēģiem. Pa diviem ir Čehijai un Francijai, viens slovākiem (divos mačos), bet Dānijai un Itālijai punktu nav.

B grupā seši punkti divos mačos ir ASV, pa trim Latvija un Krievijai, divi Vācijai un viens Kazahstānai (visām - vienā spēlē). Somija un Baltkrievija vienīgajā spēlē zaudējušas pamatlaikā, bet Šveice čempionātu sākusi pat ar divām neveiksmēm pamatlaikā.

Lasiet vairāk Diena.lv īpašajā Pasaules čempionāta sadaļā, kur iespējams piedalīties arī prognožu spēlē!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi