Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Balcers AHL sezonu noslēdz ar rezultatīvu piespēli un zaudējumu

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien sezonu Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā noslēdza ar rezultatīvu piespēli un zaudējumu. Balcera pārstāvētā Belevilas Senators savā laukumā ar 2:4 (1:2, 1:1, 0:1) piekāpās Ročesteras Americans.

Latvietis šajā mačā asistēja mājinieku otro vārtu guvumā, kad 23.minūtē Džeiks Rodvelds panāca 2:2, bet turpinājumā Senators ielaida divus bezatbildes vārtus. Balcers šajā spēlē metienus pa vārtiem neveica un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon AHL čempionātā Balcers 43 spēlēs guva 17 vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles, turklāt viņš debitēja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur 22 gadus vecais uzbrucējs Otavas Senators rindās 36 cīņās izcēlās ar pieciem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Belevilas komanda nesasniedza AHL izslēgšanas turnīru, tāpēc Balcers tuvākajā laikā varētu pievienoties Latvijas izlasei, kas gatavojas pasaules čempionātam.

Citā svētdienas mačā aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā AHL čempione Toronto Marlies savā laukumā ar 1:5 (0:0, 1:3, 0:2) piekāpās Klīvlendas Monsters, kuras rezervē palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Rubīns šajā cīņā veica vienu metienu pa vārtiem un pamanījās nopelnīt negatīvu lietderību -3. Savā AHL debijas sezonā viņš 15 mačos izpildījis trīs rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderību -2.

Citviet ārpus pieteikuma palika aizsargs Kristofers Bindulis, bet viņa pārstāvētā Hēršijas Bears savā laukumā ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Hārtfordas Wolf Pack.

AHL regulārais čempionāts it noslēdzies. Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 94 punktiem 76 cīņās bija Hēršijas Bears, bet sestā ar 82 punktiem 76 spēlēs bija Vilksbāres/Skrentonas Penguins, kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz NHL izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 91 punktu 76 cīņās bija Toronto Marlies, ceturtajā vietā ar 84 punktiem bija Klīvlendas Monsters, kas par diviem punktiem apsteidza Belevilas Senators. Savukārt septītā ar 72 punktiem bija uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas Rocket.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem Kaldera kausu sasniedza vien Bears, Marlies un Monsters.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi