Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Balcers Kaldera kausa izcīņā debitē ar negatīvu lietderību un zaudējumu

Daudzsološais Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers ceturtdien debitēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas spēlēs jeb Kaldera kausa izcīņā, taču uzbrucējs spēli noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -2, bet viņa pārstāvētā Sanhosē Barracuda cieta zaudējumu.

Sanhosē komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) atzina Tūsonas Roadrunners pārākumu, Rietumu konferences ceturtdaļfinālā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Balcers jau spēles otrajā minūtē nopelnīja divu minūšu noradījumu, ko pretinieki neizmantoja, taču latvietim kopumā šī nebija tā veiksmīgākā spēle, jo viņš divas reizes bija laukumā, kad pretinieki guva vārtus. Balcers pats izdarīja divus metienus, ar rezultativitāti neizceļoties.

Barracuda gan cīnījās atzīstami, spēles 46.minūtē panākot neizšķirtu 2:2, taču 75 sekundes pirms pamatlaika beigām Leins Pedersons viesiem guva uzvaras vārtus, bet 14 sekundes pirms trešā perioda beigām Dilans Stroms raidīja ripu tukšos Sanhosē kluba vārtos.

Sērijas otrā spēle sestdien atkal notiks Barracuda laukumā.

Jau vēstīts, ka "Barracuda" tikai pēdējā spēļu kārtā nodrošināja vietu "play-off", nodrošinot ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā, kurā labākā bija Roadrunners komanda.

Balcers, kuram šī arī ir pirmā AHL sezona, pamatturnīrā 67 spēlēs atzīmējās ar 23 vārtiem un 25 rezultatīvām piespēlēm. Latviešu hokejists regulārajā turnīrā bija pārliecinoši rezultatīvākais Barracuda spēlētājs, kā arī septītais labākais punktu guvējs starp līgas debitantiem.

Tikmēr piektdien Kaldera kausa izcīņu sāks Teodors Bļugers un Vilksbāres/Skrentonas Penguins, kas viesos tiksies ar Šarlotas Checkers.

Bļugers pamatturnīrā 70 spēlēs guva 21 vārtus un 24 reizes asistēja partneriem, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +16. Uzbrucējs ar 45 rezultativitātes punktiem bija trešais labākais komandā, kā arī otrs labākais vārtu guvējs.

AHL izslēgšanas spēlēs netika vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas Sound Tigers un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas Bears, abiem hokejistiem ceturtdien papildinot Latvijas izlases rindas pirms divām pārbaudes spēlēm Slovākijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi