Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Baltkrievijas hokeja izlase aizvadījusi pirmo treniņu Henlona vadībā

Baltkrievijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Glens Henlons Minskā aizvadījis pirmo treniņu, kurā piedalījās 24 izlases kandidāti, ziņo Pressball.by.

Pirmajā treniņā 24 hokejistu vidū 18 bija spēlētāji no Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubiem, viņu vidū arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās HK MVD vienības uzbrucēji Aleksejs Ugarovs un Oļegs Antoņenko, kā arī Aleksandrs Borovkovs no Sibirj, Viktors Kostjučenoks un Andrejs Baško no Habarovskas Amur. 13 spēlētāji ir no Minskas Dinamo, pārējie ir Baltkrievijas klubu spēlētāji.

Minskas Dinamo vārtsargs Vitālijs Kovaļs ir gandrīz vesels un trenējas pēc individuālas programmas, taču jau sestdien viņš pievienosies komandai.

No leģionāriem Krievijā šobrīd nav Konstantīna Koļcova no Ufas Salavat Julaev. Viņa ierašanās treniņnometnē paredzēta 26.martā. Nav arī Minskas Dinamo uzbrucēja Alekseja Kaļužnija un Magņitogorskas Metallurg vārtsarga Andreja Mezina.

Ne ātrāk kā aprīļa vidū izlasei varētu pievienoties Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) spēlējošie Andrejs Kosticins (Monreālas Canadiens), Mihails Grabovskis (Toronto Maple Leafs) un Ruslans Salejs (Kolorado Avalanche), ja vien viņu pārstāvētās komandas nekvalificēsies Stenlija kausa izcīņai. Divi baltkrievu hokejisti spēlē arī Amerikas Hokeja līgā.

Henlona palīgi pasaules čempionātā būs Vladimirs Ciplakovs, Eduards Zankovecs un Andrejs Gusovs.

Baltkrievijas izlase pasaules čempionātā Šveicē spēlēs A apakšgrupā kopā ar Kanādu, Slovākiju un Ungāriju.

30. un 31.martā baltkrievi aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Ņižņekamskas Ņeftehimik, pēc tam 4. un 5.aprīlī spēlēs ar Poliju, bet tad dosies uz Franciju, kur pārbaudes spēlēs tiksies ar Franciju un Austriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi