Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Baltkrievu žurnālists sajūsmināts par Arēnā Rīga hokeja laikā valdošo atmosfēru

Atmosfēra _Arēnā Rīga _Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēļu laikā pat ārzemniekiem liek justies kā savējam, pēc mača starp Rīgas Dinamo un Minskas Dinamo vērošanas atzinis Baltkrievijas sporta portāla Goals.by žurnālists Mihails Mozakovs.

Kā ziņots, abas komandas regulārā čempionāta mačā savā starpā tikās otrdien. Uzvaru pagarinājumā ar rezultātu 2:1 izcīnīja mājinieki.

Baltkrievu žurnālists izceļ gan to, ka Rīgas arēnā visur un visiem brīvi pieejams alus, gan to, ka savu vietu laipni palīdz atrast smaidīgie drošības dienesta darbinieki. Satopams gan Latvijas komandas atraktīvākais fans ragana Jurčiks, gan leģendārais krievu hokeja treneris Vladimirs Jurzinovs. Tāpat viņš atzinīgi izsakās par Rīgas "Dinamo" komandas izvēlēto komplektācijas modeli.

"Šķiet, ka sāku saprast, kāpēc kolēģis Vjačeslavs Fedorenkovs valkā cepurīti ar Rīgas Dinamo, nevis Minskas Dinamo logo. Un tas nav tikai tādēļ, ka viņš, iespējams, solidarizējas ar vairumu Latvijas žurnālistu, kuri pat nepieļauj iespēju Rīgas komandā ieraudzīt desmit un vairāk leģionāru. Tāpat kā nepieļauj iespēju naturalizēt kanādiešus," savā rakstā vēsta Mozakovs. "Iespējams, ka galvenais iemesls ir bezmaksas alus, kas preses centrā pieejams žurnālistiem."

Tāpat viņš izceļ Arēnā Rīga valdošo mājīgo un patīkamo atmosfēru, liekot noprast, ka Minskas Dinamo spēļu laikā tāda nav. "Šeit vari justies brīvi kā mājās. Un tā ir patīkama sajūta - komforts un drošība, kas asociējas ar brīvību, nevis aizliegumu."

Mozakovs savā rakstā ļoti atzinīgus vārdus velta Rīgas Dinamo mārketinga aktivitātēm, īpaši izceļot suvenīru stendus un tirdzniecības vietas. Pēc viņa domām, ārpus hokeja laukuma piedāvātās aktivitātes un atrakcijas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ tribīnēs atrodas tik daudz bērnu un jaunu sieviešu.

Raksta nobeigumā baltkrievu žurnālists secinājis, ka vienīgā vilšanās ir atskārsme, ka Minskas arēnā diez vai tuvākajā laikā parādīsies žurnāla Playboy reklāma, kā tas ir Rīgā, un atvadās ar tekstu latviešu valodā - Tikai Dinamo!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi