Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Bārtuļa pārstāvētā Donbass piedzīvo kārtējo zaudējumu KHL čempionātā

Piekto zaudējumu sešās KHL jaunās sezonas spēlēs trešdien savā laukumā cieta Jūliusa Šuplera trenētā Doņeckas Donbass vienība ar Oskaru Bārtuli aizsardzībā. Doņeckieši ar 2:3 atzina Habarovskas Amur pārākumu. Dienas otrajā mačā līgas līderi Ņižņekamskas Ņeftehimik ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica Ņižņijnovgorodas Torpedo.

Donbass otrā perioda sākumā atklāja rezultātu pirmie, taču tūdaļ 78 sekunžu laikā no saviem vārtiem divas ripas ķeksēja laukā Doņeckas kluba vārtsargs Eriks Ersbergs. Pašās perioda beigās 2:2 vēl panāca laukuma saimnieki, bet uzvaras vārtus mača 42.minūtē guva Aleksandrs Osipovs. Trešajā aizsargu pārī spēlējošais Bārtulis uz ledus pavadīja 16 minūtes un 30 sekundes. 

Ar sešās spēlēs iegūtiem pieciem punktiem Donbass ieņem tikai 13.vietu Rietumu konferencē. Krievijas medijos tiek spriests, ka tieši Šuplers varētu kļūt par pirmo KHL kluba galveno treneri, kurš šajā sezonā savu amatu zaudēs.

Tikmēr sesto uzvaru septiņās spēlēs un piekto pēc kārtas svinēja Ņižņekamsaks Ņeftehimik. Arī Ņižņijnovgorodā spēle ritēja pēc līdzīga scenārija kā Doņeckā – pirmie vārtus guva laukuma saimnieki Torpedo, tad divas ripas iemeta Ņeftehimik. Torpedo panāca neizšķirtu otrā perioda beigās un rezultāts vairs nemainījās ne pamatlaikā, ne papildu piecminūtē. Pēcspēles metienu sērijā vienīgais precīzais raidījums Ņižņekamskas uzbrucēja Jegora Milovzorova kontā. 

Ņeftehimik ar 16 punktiem ir ne tikai Austrumu konferences, bet arī visas līgas līderi. Seko Prāgas Lev (14), Kazaņas Ak Bars (13) un Novosibirskas Sibirj (12). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi