Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bukarts: par Vāciju pašlaik īpaši nedomāju

Latvijas hokeja izlases kandidāts Roberts Bukarts, kurš pārbaudes spēlē ar Franciju guva savus pirmos vārtus Latvijas valstsvienībā, par izredzēm aizbraukt uz pasaules čempionātu Vācijā pašlaik galvu īpaši nelauza, tā vietā visu uzmanību veltot savam sniegumam un treniņiem.

"Par Vāciju īpaši nedomāju, vienkārši cenšos parādīt savu labāko spēli, trenēties par visiem simts procentiem, un, ja sanāks, tad būs ļoti labi. Savas izredzes nevēlos vērtēt, cīnīšos katrā [pārbaudes] spēlē," aģentūrai BNS pēc otrās cīņas ar Franciju, kurā izdevās gūt skaistus vārtus, sacīja Bukarts, kurš līdz šim pasaules čempionātos pieaugušajiem nav spēlējis.

Uzbrucējs atzina, ka otrais mačs viņam bijis daudz vieglāks nekā pirmais. "Vakar kājas bija kā no vates, jautās nogurums, lai gan kopumā fiziski jūtos ļoti normāli," atzina Bukarts un piebilda, ka visai komandai ir bijušas lielas fiziskās slodzes, taču drīz svaigumam jāatgriežas un tad arī spēles kvalitāte uzlabosies. "Domāju, ka nākamajās spēlēs jau būs daudz kvalitatīvāks sniegums un viss notiks daudz ātrāk," teica hokejists.

Tas, ka katrā no divām spēlēm ar Franciju viņam vajadzēja spēlēt ar citiem partneriem, neko daudz nav mainījis. "Ne ar vienu no viņiem šosezon nebiju kopā spēlējis, tikai ar Armandu[Bērziņu] nedaudz. Taču nekas jau daudz no tā nemainās, jo visi spēlē pēc vienas taktikas un viena zīmējuma, pierast ir diezgan viegli," pastāstīja Bukarts.

Viņš norādīja - ja reiz izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pirmās spēlēs sacījis, ka jāuzlabo spēles disciplīna, tad tā noteikti arī esot, jo treneriem no malas nepilnības saskatīt ir vieglāk. Otrā spēle gan daudz nav atšķīrusies no pirmās, taču zinot, ka vārtsargs Mārtiņš Raitums izlasē sen nav spēlējis, hokejisti mēģinājuši vairāk bloķēt pretinieku metienus. "Mārtiņš labi nospēlēja, palikām uz nulles. Lieliski, čaļi uzreiz labāk jūtas," piebilda 19 gadu vecais Bukarts.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase otrajā pārbaudes spēlē Franciju uzvarēja ar 2:0, bet pēc cīņas treneris Māris Baldonieks, kurš šajā mačā vadīja komandu, paslavēja gan Bukarta, gan citu gados jaunāko Latvijas izlases hokejistu sniegumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi