Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bukarts un Hartmanis pievienojušies Rīgas Dinamo

Pirms ceturtdienas spēles Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) Ņižņijnovgrodā pret ''Torpedo'', Rīgas ''Dinamo'' jau ir pievienojušies no fārmkluba izsauktie uzbrucēji Roberts Bukarts un Toms Hartmanis, kas jau trešdien kopā ar komandu trenējās uz ledus, informēja klubs.

Trešdien pievakarē ''Dinamo'' aizvadīja treniņupirms ceturtdienas spēles. Uz Ņižņijnovgorodu komanda devās uzreiz pēc ar 5:3 uzvarētās spēles otrdien Čehovā pret ''Vitjaz''. Vispirms divas stundas ar autobusu braucot no Čehovas uz Šeremetjevas lidostu, bet pēc tam ar līgumreisu lidojot uz Ņižņijnovgorodu, kur viesnīcā komanda iekārtojās tikai vēlā naktī. Taču tā kā treniņš trešdien bija tikai vakarā, tad hokejistiem bija pietiekami daudz laika, lai atpūstos un atjaunotu spēkus.

Šeremetjevas lidostā komandai pievienojās Bukarts un Hartmanis. Turpretī kājas lielo pirkstu salauzušais Andris Džeriņš ar lidmašīnu devās uz Rīgu, bet Sandis Ozoliņš izlidoja uz ASV, lai tur dažās dienās nokārtotu dokumentus.

Pirmās trīs uzbrucēju maiņas Ņižņijnovgorodā trenējās tādos pašos virknējumos, kā aizvadīja pēdējo spēli, bet ceturtajā maiņā kopā ar Ģirtu Ankipānu slidoja Bukarts un Hartmanis. Lielākas izmaiņas skārušas aizsargu pārus - kopā ar Kristapu Sotnieku slidoja Rodrigo Laviņš. Lī Sveta un Krišjāņa Rēdliha pāris vienīgais palicis bez izmaiņām. Guntis Galviņš trenējās kopā ar Jēkabu Rēdlihu, bet Oļegs Sorokins ar Oskaru Cibuļski.

Ceturtdienas spēli ''Dinamo'' varēs aizvadīt ar četrām pilnām maiņām, jo komandas sastāvā ir divi nepieciešamie 1990. gadā dzimušie hokejisti - Bukarts un Ronalds Cinks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi