Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Bukmeikeri skeptiski par Rīgas Dinamo izredzēm sasniegt play-off

2013.gada 5.septembrī jauno, pēc kārtas sesto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu ar jaunām cerībām uzsāks Rīgas Dinamo. Rīgā ir atgriezušies iepriekšējie komandas līderi Sandis Ozoliņš un Marsels Hosa, taču, balstoties uz kompānijas Betsafe.com bukmeikeru prognozēm, tas nepalīdzēs Arta Ābola audzēkņiem izpildīt pamatuzdevumu un kvalificēties Gagarina kausa izcīņai.

„Dinamo izdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm KHL pirmajās četrās sezonās, bet pagājušajā regulārajā sezonā mūsējie piedzīvoja fiasko, ieņemot pēdējo vietu Rietumu konferencē. Pirms jaunās sezonas Ābolam un komandas ģenerālmenedžerim Sējējam ir izdevies nokomplektēt mazliet labāku sastāvu. Lai gan aizgāja komandas rezultatīvākais spēlētājs Karsums un daži leģionāri, šajā sezonā atgriezušies Ozoliņš un Hosa, kā arī pievienojušies tādi viesspēlētāji kā Haščāks, Vilsons un citi. Tomēr, līdz ar divu jaunu komandu pievienošanos konkurence cīņā par vietu „playoff” ir saasinājusies. Ja iepriekšējās sezonās rīdziniekiem cīņā par ceļazīmi uz Gagarina kausu bija jāapsteidz tikai trīs līdz četras komandas, tad šajā sezonā darbs ir grūtāks – sešas komandas paliks aiz borta, un, visticamāk, to vidū būs arī Dinamo,” prognozes pamato Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle.

Saskaņā ar Betsafe.com bukmeikeru prognozēm, reālākais notikumu attīstības scenārijs ir Rīgas Dinamo palikšana ārpus „playoff”, kas novērtēts ar likmes izmaksas koeficientu 1,65 jeb aptuveni 60% varbūtību, kamēr minimālā uzdevuma izpildīšana ir novērtēta ar koeficientu 2,20 (~40% varbūtība).

Betsafe.com totalizatorā ir pieejami arī īpašie koeficienti, piemēram, uz to, kurš būs Dinamo rezultatīvākais spēlētājs (punkti + rezultatīvas piespēles) 2013.-2014. gada regulārajā sezonā. Betsafe.com bukmeikeri prognozē, ka vienlīdz augstas izredzes, kas ir novērtētas ar koeficientu 4,40(25 % varbūtība), ir leģionāriem Hosam un Polam Šehuram. Viņiem izaicinājumu metīs talantīgais Miks Indrašis (koeficients 5,00 jeb 22% varbūtība) un komandas jaunieguvums Marsels Haščāks (7,00).

„Jaunajā sezonā daudz tiks gaidīts no Hosas, kurš jau ir aizvadījis trīs ļoti ražīgas sezonas Dinamo kreklā. Lai gan citu komandu rindās slovāks tik veiksmīgi nespēlēja, tagad viņš ir atgriezies Rīgā, lai atkal priecētu līdzjutējus ar savu rezultativitāti. Savukārt Šehura pagājušajā sezonā atstāja vislabāko iespaidu no mūsu leģionāriem, kā rezultātā pagarināja līgumu ar Rīgas hokeja klubu. Gan iepriekšējā sezonā, gan pārbaudes spēlēs rezultatīvi spēlēja arī latviešu uzbrucējs Indrašis, turklāt jādomā, ka viņa labākie gadi vēl priekšā,” turpina Egle.

Totalizatora klientiem ir iespēja likt likmes arī uz komandas pieredzējušākā spēlētāja Ozoliņa sekmēm, kuram visās iepriekšējās sezonās izdevās gūt vismaz 20 punktus. Betsafe.com bukmeikeri piedāvā likt likmes uz to, vai Dinamo kapteinis gūs virs 18,5 punktiem ar koeficientu 1,90 uz abiem iznākumiem.

Sezonas pirmajā mačā 5.septembrī Rīgas Dinamo uzņems Arēnā Rīga Minskas Dinamo, kam sekos četru izbraukuma spēļu tūre. Savukārt KHL jaunajai sezonai starts tiks dots 4. septembrī ar maču Maskavā starp Gagarina kausa finālistēm – Oļega Znaroka vadīto Dinamo un Čeļabinskas Traktor, kuras rindās šosezon spēlē Lauris Dārziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pietrūka kapteiņa

VEF Rīga piekāpjas izrāvienu cīņā Čempionu līgas spēlē.

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi