Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bukmeikeri skeptiski vērtē Rīgas Dinamo izredzes iekļūt play-off

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas Dinamo trešdienas vakarā viesosies Čerepovecā, aizvadot regulārās sezonas priekšpēdējo spēli. Cīņā pret Severstal Rīgas komandai būs nepieciešama uzvara, tāpat kā nākamajā mačā pret Maskavas CSKA, un pat tādā gadījumā Dinamo nevarēs būt pilnīgi droša par savu vietu izslēgšanas spēlēs. Sporta totalizatora Betsafe bukmeikeri iespēju, ka Rīgas Dinamo pēc vairāku gadu pārtraukuma tomēr spēs tikt izslēgšanas spēlēs, šobrīd novērtē kā visnotaļ zemu.

Rīgas Dinamo spējusi uzvarēt trīs spēlēs pēc kārtas, taču šis izrāviens varētu būt noticis par vēlu. Divas kārtas pirms regulārās sezonas beigām rīdzinieki joprojām ir ārpus izslēgšanas spēļu zonas, par punktu atpaliekot no Vityaz un par diviem punktiem no Soči, turklāt vienāda punktu skaita gadījumā priekšrocība būs Vityaz vienībai.

Iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs Ģirta Ankipāna vadītājai komandai noteikti ir, problēma tikai tāda, ka salīdzinājumā ar tiešajām konkurentēm šīs iespējas ir mazas. Vityaz vienībai arī atlikušas spēles pēc līdzīga kalibra – pret grandu Avtomobilist un nosacīto pastarīti Minskas Dinamo.

Betsafe bukmeikeri atzinīgi vērtē Rīgas dinamiešu iespējas paņemt divus punktus pret Severstal un neizslēdz arī iespēju, ka varētu pārsteigt līgas līdervienību CSKA, galu galā, Maskavas komandai regulārās sezonas pēdējā spēlē domas jau varētu būt par play-off mačiem, turklāt visai reāla iespēja, ka tobrīd CSKA jau būs nodrošinājusi pirmo vietu līgā, ko šobrīd teorētiski vēl atņemt SKA.

Taču bukmeikeri aicina raudzīties arī Dinamo tiešo konkurentu virzienā, kuriem arī gaidāmās spēles būs pašas izšķirošās un attiecīgi tiks sagaidītas ar maksimālu motivāciju. Iespēja, ka Dinamo izdosies atlikušajās spēlēs apsteigt Vityaz un iekļūt izslēgšanas mačos, šobrīd tiek novērtēta ar augsto koeficientu 7.00, kamēr pretējais variants tiek uzskatīts par daudz ticamāku (koeficients 1.05). Aprēķināta arī iespēja, ka Dinamo trešdien, 20. februārī, spēs pamatlaikā uzvarēt savā mačā, kamēr gan Vityaz, gan Soči paliks vispār bez punktiem. Šis Dinamo ideālais scenārijs novērtēts ar koeficientu 50.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi