Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Čehu veterāns Jāgrs mirdz Panthers uzvarā pār Sabres un Girgensonu

Trešo neveiksmi jaunās NHL sezonas pirmajos četros mačos ceturtdien viesos piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres vienība, kas ar rezultātu 2:3 (0:2, 1:0, 1:1) viesos piekāpās Floridas Panthers.

Panthers labā jau pirmajā periodā divus vārtus guva 43 gadus vecais čehs Jaromīrs Jāgrs. Spēles vidū Džeiks Makkeibs vienus vārtus atguva viesiem, tomēr trešā perioda ievadā Somijas izlases hokejists Aleksandrs Barkovs pēc Jāgra piespēles guva uzvaras vārtus. Viss, ko Sabres vēl iespēja atlikušajā laikā, bija uzbrukuma līdera Tailera Enisa pirmie vārti sezonā.

Girgensons pirmās maiņas centra pozīcijā uz ledus pavadīja tieši 15 minūtes, izceļoties ar četriem spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Sezonas četros mačos viņš pagaidām punktus nav guvis. 

Par mača spožāko zvaigzni tika atzīts Jāgrs, kuram četros mačos tikpat vārtu guvumi un vēl arī divas rezultatīvas piespēles. Čehs savā iespaidīgajā karjerā NHL nu guvis 726 vārtus regulārajā čempionātā, kas tikai par pieciem precīziem metieniem atpaliek no ceturtā visu laiku labākā snaipera Marsela Diona. Vēl 10 iemestu ripu vairāk ir citai leģendai Bretam Halam.

Austrumu konferences kopvērtējumā Florida ir trešā ar sešiem punktiem, kamēr Bufalo ir tikai divi un 11.pozīcija pagaidām. Nākamo spēli Sabres sestdien viesos aizvadīs pret ļoti spēcīgo Tampabejas Lightning komandu, kurai šosezon vienreiz jau piekāpās savā laukumā. 

VIDEO: Spēles labākie momenti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi