Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Četros dueļos NHL pēc trešdienas izslēgšanas cīņām sērijā ir 2-1

Četros Nacionālās hokeja līgas (NHL) dueļos par vietu pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā pēc trešdienas cīņām sērijā līdz trim uzvarām viena no komandām ir vadībā ar 2-1.

Vistuvāk Stenlija kausa izcīņas pirmajai kārtai pirms trešdienas mača bija Ņujorkas "Islanders", kas bija uzvarējusi sērijas pirmajās divās cīņās. Tomēr Floridas "Panthers" svinēja uzvaru ar 3:2 (0:0, 1:1, 2:1), pagarinot sēriju. Tajā gan ar 2-1 pārāki joprojām ir Ņujorkas hokejisti.

Floridas vienībai uzvarēt palīdzēja iepriekšējos septiņus gadus Kolumbusas "Blue Jackets" pavadījušais vārtsargs Sergejs Bobrovskis, kurš atvairīja 20 pretinieku metienus.

Savukārt uzvaru "panterām" nodrošināja divi gūtie vārti vairākumā Erika Haulas un Maika Hofmana izpildījumā. Hofmans vienīgais sakrāja vairāk par vienu rezultativitātes punktu (1+1), bet uzvaras vārti Braiena Boila kontā.

Arizonas "Coyotes" pieveica Nešvilas "Predators" ar 4:1 (1:0, 0:1, 3:0), sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

"Coyotes" vārtos Edmontonā Dārsijs Kempers atvairīja 39 pretinieku metienus, bet uzvaras vārtus mača 48.minūtē guva Konors Garlends. Trešo vārtu autoram uzvarētāju rindās Teiloram Halam divi rezultativitātes punkti (1+1).

Vēl Čikāgas "Blackhawks" otro reizi sērijā izvirzījās vadībā pret Edmontonas "Oilers", uzvarot ar 4:3 (2:1, 0:2, 2:0).

Jau trešajā sērijas mačā abas vienības uguņo uzbrukumā, pa abām gūstot vismaz septiņus vārtus.

Vispirms Čikāgas hokejisti panāca vadību ar 1:0 un 2:1, otrajā periodā mājiniekus vadībā ar 3:2 izvirzīja Leons Draizaitls un Konors Makdeivids, taču galavārds piederēja "melnajiem vanagiem". 55.minūtē vārtus guva Metjū Haimors, bet 76 sekundes pirms mača beigām otro reizi spēlē izcēlās Džonatans Tēvzs.

"Oilers" nelīdzēja arī trīs (2+1) NHL rezultatīvākā spēlētāja Draizaitla sakrātie punkti, bet uzvarētāju rindās divus punktus par vārtiem un piespēli nopelnīja Haimors un Olli Māta.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejists Teodors Bļugers trešdien guva vārtus, taču nespēja kavēt Monreālas "Canadiens" uzvaru pār Pitsburgas "Penguins" ar 4:3 (1:2, 2:1, 1:0).

Sērijā līdz trim panākumiem rezultāts kļuvis 2-1 Monreālas kluba labā.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja 12 minūtes un 57 sekundes, no kurām piecas minūtes un 17 sekundes pavadītas mazākumā. Divreiz metot pa vārtiem, vārtus viņš guva, kad otrajā periodā bija spēlētas piecas minūtes un 34 sekundes.

Uzbrucējs pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 53 procentos iemetienu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Nākamo spēli, kas "Penguins" zaudējuma gadījumā var kļūt par pēdējo, abas komandas aizvadīs piektdien, bet dienu iepriekš Elvja Merzļikina un Matīsa Kivelnieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Toronto "Maple Leafs".

Vēl divās izsēšanas spēlēs otro panākumu tikpat cīņās guva Kolorādo "Avalanche", kas ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) atstāja "sausā" Dalasas "Stars", pretiniekiem sagādājot otro zaudējumu.

Vārtos savā debijā NHL pēcsezonas spēlēs Pavels Francouzs atvairīja 27 pretinieku metienus. Pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja Jonass Donskojs, Andrē Burakovskis (abiem 1+1) un Samjuels Žirārs (0+2).

Visbeidzot Bostonas "Bruins" atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:1), piedzīvojot otro zaudējumu un ļaujot svinēt pretiniekiem otro uzvaru divos mačos.

Toronto par spīti 32 Tūkas Raska atvairītajiem metieniem Bostonas kluba vārtos uzvaras vārtus 87 sekundes pirms mača beigām iemeta Tailers Džonsons.

Džonsons un Alekss Kilorns uzvarā ieguldīja pa diviem punktiem (1+1), bet vārtos Andrejs Vasiļevskis atvairīja 25 metienus.

Austrumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās "Bruins", "Lightning", "Capitals" un "Flyers", bet kvalifikācijas turnīrā ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Penguins" pret "Canadiens", "Hurricanes" pret "Rangers", "Islanders" pret "Panthers" un "Blue Jackets" pret "Maple Leafs".

Rietumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās"Blues", "Golden Knights", "Avalanche" un "Stars", bet kvalifikācijas turnīru ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Oilers" pret "Blackhawks", "Predators" pret "Coyotes", "Canucks" pret "Wild" un "Flames" pret "Jets".

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs. Tas paredz "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīt sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi