Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Cibuļskis: Ir parādījies neliels nogurums, taču mēs ar to tiksim galā

Rīgas Dinamo gados jaunākais aizsargs Oskars Cibuļskis uzskata, ka komandas pēdējās neveiksmes kaut kādā mērā ir saistītas ar nogurumu, kas uzkrājies pēc saspringtajām cīņām, taču ir pārliecināts, ka komanda ar to spēs tikt galā.

"Domāju, ka ir parādījies maziņš noguruma fons, kas mums neļāva spēli novest līdz uzvarai," pēc trešdien zaudētās cīņas ar 1:3 Kazaņas Ak Bars aģentūrai BNS sacīja 23 gadus vecais aizsardzības spēlētājs. Nogurumu veido gan pēdējais garais izbraukums, kurā Dinamo spēlēja Tālajos Austrumos un Sibīrijā, gan arī pēdējās smagās spēles. "Pēdējā laikā bijušas smagas spēles, un kaut kāds nogurums ir sakrājies, taču domāju, ka mēs tiksim ar to galā un jau uz nākamo spēli čaļi būs nedaudz vairāk atpūtušies, un viss būs kārtībā," optimistisks ir Cibuļskis.

Viņš nedomā, ka Kazaņas "Ak Bars" bijuši labāki, piemēram, par Ufas Salavat Julajev, jo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) visi pretinieki ir spēcīgi un komandā neviens tos nešķiro stiprajos un vājajos. "Mēs nevērtējam, kas mums nāk pretī, – Salavat Julajev, Kazaņa vai kāda cita komanda, vienkārši ejam un spēlējam. Šoreiz pretiniekiem [Kazaņai] arī veiksme bija sabiedrotā. Otrie vārti iekrita, kad ripai pielika nūju, bet trešajos vārtos pretinieks ļoti precīzi uzmeta, tāpēc grūti teikt, vai viņi bija labāki," klāstīja hokejists.

Pēdējā spēlē Cibuļskis kā septītais aizsargs pārāk bieži laukumā nedevās, taču sev atvēlētajās nepilnās astoņās minūtēs centies parādīt labāko. "Centos kā varēju, lai palīdzētu komandai, lai uzvarētu," piebilda aizsargs. To, ka pēdējos mačos viņam visu laiku mainās aizsardzības partneri, hokejists uztver kā pašsaprotamu lietu. "Jā, ar patstāvīgu pārinieku varbūt ir vieglāk spēlēt, taču ir ir jāmāk spēlēt dažādi, un tur nevar būt nekādu attaisnojumu, jo laukumā jāiet ar jebkuru partneri un jāspēlē labs hokejs," viņš uzsvēra.

Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs piektdien, kad Arēnā Rīga viesosies Ņižņekamskas Ņeftehimik. To, vai tiks izcīnīta uzvara, Cibuļskis nevarēja garantēt, jo ar solīšanu neaizraujas, taču bija pārliecināts, ka komanda dosies laukumā un cīnīsies līdz galam. "Mēs, protams, iesim uz uzvaru," sacīja Cibuļskis, kurš šosezon 23 spēlēs ir guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnījis sešas soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju -7.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi