Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Cibuļskis: Zaudējumi rada psiholoģiska rakstura problēmas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas Dinamo kaujiniecisks noskaņojums ir pirms katra mača, tomēr zaudējumi rada psiholoģiska rakstura problēmas, atzīst vienības aizsargs Oskars Cibuļskis.

Kā zināms, trešdien rīdzinieki ar 1:4 piekāpās Slovākijas komandai Bratislavas Slovan, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Noskaņojums komandai ir kā pirms, tā arī pēc spēles. Ir epizodes, kur mēs kļūdāmies, kur mums nepaveicas, bet pretiniekam, tieši otrādi, - paveicas. Tas novedis jau pie piektā zaudējuma," izteicies Cibuļskis. "Nepieciešams samazināt kļūdu skaitu, kaut kādās epizodēs neklausām treneri. Noteikti, ka kaut kādā mērā tā ir psiholoģiska rakstura problēma."

"Protams, šādās situācijās ir svarīgi uzticēties savai spēlei. Kā jau treneris teicis, mums jau tagad ir tā, ka gribam glābt viens otru un pasauli reizē. Tas galīgi nav vajadzīgs," uzsver aizsargs. "Mums ir jānomierinās un jāsāk ar vienkāršām lietām. Visi galu galā šādās situācijās jau ir bijuši. Arī pirms diviem gadiem bija kas līdzīgs. Mēs nomierināsimies, un būs labi."

Kaut trešdien tika aizvadīta vēsturē otrā vismazāk apmeklētākā Rīgas Dinamo spēle Arēnā Rīga, Cibuļskis pauda prieku, ka skatītāji vienību joprojām atbalsta. "Viņu dēļ un arī pašiem priekš sevis ir jācenšas."

Šajā mačā Cibuļskis spēlēja vienā maiņā ar Aleksandru Jerofejevu, kurš aizvadīja savu debiju Rīgas Dinamo rindās.

"Nevarēja pat just starpību starp viņu un puišiem, kas komandā ir jau ilgi. Viss bija kārtībā," pauda Cibuļskis. "Pirms spēles izrunājāmies, kā spēlēsim kopā. Centāmies, protams, spēlēt nedaudz piesardzīgāk."

Nedēļas turpinājumā piektdien Rīgā viesosies arī Horvātijas komanda Zagrebas Medveščak, bet nākamās nedēļas ievadā Latvijas vienība aizvadīs mačus Sanktpēterburgā un Helsinkos.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 15 punktiem 15 mačos atrodas 12.pozīcijā, bet tikpat punktu ir arī trim augstāk esošām vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi