Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Coyotes hokejisti slavē Dinamo līdzjutējus un atmosfēru Arēnā Rīga

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Fīniksas "Coyotes" hokejisti pēc trešdien uzvarētās praugspēles pret Rīgas "Dinamo", savos izteikumos slavēja Latvijas kluba līdzjutējus un viņu radīto atmosfēru "Arēnā Rīga".

"Visticamāk, ar šādu atbalstu viņi ir labākie fani pasaulē. Tā mums bija laba pieredze," NHL mājas lapā internetā citēts "Coyotes" kapteinis Šeins Douns, kurš atmosfēru "Arēnā Rīga" nodēvējis par neticamu.

"Coyotes" vārtsargs Iļja Brizgalovs atzina, ka "tik trakus līdzjutējus" kādi ir Rīgas "Dinamo", nekur citur pasaulē nav redzējis. Savukārt pati spēle NHL klubam bijusi viegla. "Mēs dominējām visu spēli un mierīgi uzvarējām," laikraksts "Sovetskij Sport" citē vārtsargu.

"Coyotes" aizsargs Eds Džovanovskis pēc spēles bārstīja komplimentus, ka Latvijas hokeja līdzjutēji būtu pasaules čempioni starp līdzjutējiem, ja tiktu rīkots šāds pasaules čempionāts. "Šī bija laba gatavošanās spēle čempionātam. Bija nedaudz grūti - dienu sākt ar treniņu Prāgā, tad lidot uz šejieni un spēlēt uz lielāka izmēra laukuma, taču izdarījām visu, kas bija nepieciešams," norādīja Džovanovskis.

Spēles uzvaras vārtu autors čehu uzbrucējs Petrs Pruha piebilda, ka katra uzvara komandai dod mazliet pārliecības pirms NHL čempionāta sākuma. "Mēs šo pārliecību izmantosim pirmajā spēlē sestdien pret Bostonas "Bruins". Domāju, esam gatavi sezonai," norādīja čehs.

Savukārt laikraksta "The Arizona Republic" hokeja apskatnieks Džims Gintonio īsā apskatā par spēli uzsvēra, ka "Coyotes" uzturēšanās laikā Rīgā saņēmuši augstākās klases pakalpojumus, ko varējis just uzreiz pēc izkāpšanas no lidmašīnas. Uzņemošā puse tā rūpējusies par viesiem, ka braucot uz "Arēnu Rīga" ceļu satiksmes noteikumus pārkāpuši ne tikai komandu un tās pavadošo personālu vedošie autobusu šoferi, bet arī policijas eskorta mašīnas.

Arī žurnālists ir pārliecināts, ka paraugspēles lielākais notikums bija aktīvie mājinieku komandas līdzjutēji.

Jau ziņots, ka Fīniksas "Coyotes" svinēja uzvaru ar 3:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi