Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Dārziņam piespēle, Ak Bars uzveic Sprukta pārstāvēto CSKA

Ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcēlās latvietis Lauris Dārziņš, palīdzot viņa pārstāvētajai divkārtējai līgas čempionvienībai Kazaņas _Ak Bars _ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) izbraukumā pieveikt Maskavas CSKA komandu, ko pārstāv cits latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts.

Spēles 26.minūtē pēc Patrika Deivisa metiena pirmā vadībā izvirzījās CSKA komanda, tomēr vēl otrajā trešdaļā divus vārtus guva Kirils Petrovs, nodrošinot Ak Bars uzvaru. Turklāt otrajā vārtu guvumā piedalījās arī Dārziņš.

Kopā šajā mačā Dārziņš laukumā pavadīja desmit minūtes un 43 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem. Tikmēr Sprukts nospēlēja deviņas minūtes un 27 sekundes, uzvarot trijos no sešiem iemetieniem, kuros piedalījās.

Šī bija Ak Bars komandas ceturtā uzvara pēc kārtas un sestais panākums pēdējos septiņos mačos, bet CSKA cieta otro neveiksmi pēc kārtas, kas seko pēc piecu uzvaru sērijas.

Šī CSKA komandai bija pirmā spēle pēc galvenā trenera Valērija Bragina atlaišanas. Viņa pienākumus pašlaik pilda Vjačeslavs Bucajevs.

Šosezon Dārziņš piedalījies 18 Ak Bars komandas spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un izpildījis sešas rezultatīvas piespēles. Pēdējās trijās cīņās Dārziņš jau pamanījies nopelnīt četras piespēles vārtu guvumos. Savukārt Sprukts 34 mačos atzīmējies ar trim vārtiem un trim piespēlēm.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā Ak Bars ar 71 punktu 35 spēlēs izvirzījās līderpozīcijā un atrodas otrajā vietā visā līgā, par trim punktiem atpaliekot no Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās čempionvienības Maskavas Dinamo.

Savukārt CSKA ar 62 punktiem 34 mačos atrodas ļoti stabilā Rietumu konferences ceturtajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi