Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Dārziņš: Jāturpina strādāt ar maksimālu atdevi

"Atskaites laiks vēl nav pienācis. Komanda pagaidām ir tapšanas stadijā. Pirms paša pasaules čempionāta aprises kļūs skaidrākas, tad arī spriedīsim, uz ko esam spējīgi. Mums izvirzīs konkrētu uzdevumu, un arī paši sev noteiksim mērķi," pēc uzvaras pārbaudes spēlē ar Baltkrieviju (4:1) laikrakstam Diena sacīja Latvijas hokeja izlases kapteinis Lauris Dārziņš.

"Salīdzinot ar pirmsolimpisko kvalifikācijas turnīru, izmaiņas patiešām ir diezgan jūtamas, tomēr es neteiktu, ka tagad vajadzētu bažīties. Jāturpina strādāt, un tad jau arī būs rezultāts. Jāklausa, ko mums saka treneri," uzskata KHL klubu Kazaņas Ak Bars pārstāvošais uzbrucējs, kurš sestdienas mačā iekrāja divas rezultatīvas piespēles.

Dārziņš uzskata, ka galvenajos vilcienos komanda pasaules čempionātā demonstrēs līdzīgu hokeju pārbaudes spēlēs redzētajam: "Lielā mērā mūsu sniegumu noteiks tas, pret kādu komandu spēlēsim, piemēram, pret Krieviju vai Austriju. Tās ir divas dažāda līmeņa komandas. Būs jāgatavojas katrai konkrētajai spēlei. Disciplīnai gan vajadzēs būt līmenī visās spēlēs."

Pēc piektdien un sestdien aizvadītajām spēlēm ar Baltkrieviju (zaudējums 0:3 un uzvara 4:1) Latvijas izlase turpina gatavošanos pasaules čempionātam Helsinkos, kur pirmais mačs pret Krieviju norisināsies 4.maijā. Līdz tam vēl pēdējā pārbaudes spēle 28.aprīlī Ruānā ar Francijas valstsvienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi