Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dārziņš: Viena iemesta ripa būtu malks svaiga ūdens izkaltušā organismā

Latvijas izlases "sausuma" periods jeb 185 minūtes bez vārtu guvuma kopš pārbaudes spēles ar Baltkrieviju rada satraukumu, vai pirms apakšgrupas svarīgākās spēles ar Slovēniju uzbrucējiem nebūs nolemtības sajūta. Viens no potenciālajiem uzbrukuma līderiem Lauris Dārziņš norādīja, ka viena iemesta ripa būtu malks svaiga ūdens izkaltušā organismā.

"Atklāti sakot, man ir nedaudz žēl visas komandas, kura sagatavošanās posmā izdarīja tik lielu darba apjomu, bet divās pasaules čempionāta spēlēs neesam iemetuši nevienu ripu. Derētu kaut vai ar "gaļu" iestumtas vienas ripas, lai komanda atgūtu pārliecību pār saviem spēkiem."

Lauris atzina, ka līdz vārtu momentiem uzbrucēji aizspēlējas, bet visas problēmas meklējamas nobeiguma fāzē. "Personiski man, tajā brīdī, kad ripa jau būtu jāraida tukšā vārtu stūrī, pietrūkst svaiguma. Pagaidām man nav konkrētas atbildes par funkcionālo gatavību. Katrā ziņā esam strādājuši daudz. Tas arī ir vissāpīgākais, ka izdarīts liels darba apjoms, bet rezultāta nav."

Latvijas un Kanādas spēlē bija acīmredzams, ka spēka divcīņās un ātrumā kanādieši ir galvastiesu pārāki. Par spīti tam, ka Latvijas izlase pasaules čempionātam mērķtiecīgi gatavojās, bet kanādieši spēlē pēc garas un nogurdinošas NHL sezonas. "Viņi laikam jau ir pieraduši piecās dienās aizvadīt četras spēles. Fiziski Kanādas izlase ir ļoti spēcīga."

Latvijas izlase pret Kanādu pirmoreiz spēlēja 1936.gada vēsturiskajos zilas krāsas formas kreklos. "Varbūt bija nedaudz neierasti atpazīt maiņas partnerus, taču ne jau izlases formas kreklu krāsās slēpjas komandas noskaņojums. Man vienmēr ir patīkami satraucoši un saviļņojoši spēlēt Latvijas izlasē," uzsvēra Dārziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi