Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Daugaviņam 1+1 kārtējā Torpedo panākumā un vieta Zvaigžņu spēlē (papildināts 19:39)

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar vārtiem rezultatīvu piespēli, palīdzot viņa pārstāvētajai un Latvijas speciālistu Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo komandai izbraukumā ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) uzveikt Ufas Salavat Julajev.

Šis ir piektais Torpedo panākums sešos mačos.

Pirmie trīs vārti šajā mačā tika gūti otrajā trešdaļā. Vispirms viesu komandā spēlējošais Staņislavs Jegorševs panāca 1:0 Torpedo labā, bet 15 minūtes vēlāk Dmitrijs Sjomins pēc Daugaviņa piespēles guva otros vārtus Ņižņijnovgorodas kluba labā.

Salavat Julajev vienus vārtus atguva, trīs minūtes līdz otrā perioda izskaņai 1:2 panākot Nikolajam Prohorkinam. Tiesa, piecas minūtes līdz mača pamatlaika beigām Daugaviņš atjaunoja Torpedo komandai divu vārtu pārsvaru, panākot 3:1.

Latvijas hokejists šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, izceļoties ar vienu precīzu metienu pa pretinieku vārtiem, vienu bloķētu ripu un vienu spēka paņēmienu. Tiesa, latvietim neizdevās uzvarēt nevienā no diviem iemetieniem, kuros piedalījās.

Tāpat kļuvis zināms, ka Daugaviņs iekļauts KHL Zvaigžņu spēles Rietumu konferences komandas trešajā virknējumā, kuru izvēlējās līgas vadība. Šīs sezonas 41 spēlē Daugaviņš izcēlies ar 12 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, Vladivostokas Admiral komandu pārstāvošais Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis iekļauts Austrumu konferences komandas otrajā virknējumā, ko izraudzījās sporta žurnālisti. Latvijas aizsargs šosezon 38 mačos guvis astoņus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā, kurā neviens no Latvijas hokejistiem iebalsots netika, fani izvēlējās komandu sākumsastāvus.

Tāpat pie panākuma trešdien tika latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā un Arta Ābola trenētā Toljati Lada, kas savā laukumā ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) apspēlēja Hantimansijskas Jugra vienību.

Lada labā pa diviem vārtiem guva Dmitrijs Vorobjovs un Aleksandrs Bumagins, bet Masaļskis laukumā pavadīja visas 60 minūtes, atvairot 28 no 30 pretinieku metieniem.

Lada komandai šī ir otrā uzvara pēdējo sešu maču laikā, pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

Tikmēr citā trešdienas mačā Austrumu konferences vicelīdere Magņitogorskas Metallurg mājās ar 5:1 (1:1, 1:0, 3:0) pārliecinoši uzvarēja Baltkrievijas klubu Minskas Dinamo. Ar deviņiem metieniem pa Dinamo vārtiem, no kuriem viens bija precīzs, izcēlās Aleksandrs Sjomins.

Savukārt visas līgas līdere Maskavas CSKA izbraukumā ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) apspēlēja Čeļabinskas Traktor vienību. Divus vārtus šajā mačā guva Vladimirs Žarkovs.

CSKA ar 104 punktiem 49 spēlēs ir Rietumu konferences un visas līgas līdere, kamēr Torpedo tikpat mačos iekrājusi 86 punktus, kas tai dod ceturto vietu konferencē. Tikmēr Latvijas vienība Rīgas Dinamo ar 57 punktiem 46 dueļos ieņem 12.vietu, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 16 punktiem.

Savukārt Austrumu konferencē labākā komanda ar 91 punktu 50 mačos ir Omskas Avangard, kamēr Metallurg ar 86 punktiem 49 cīņās ir otrā.

papildināta visa ziņa 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi