Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Daugaviņam un Karsumam pa piespēlei Spartak zaudējumā

Latvijas hokejistu Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas Spartak piektdien cieta neveiksmi regulārā čempionāta spēlē, abiem Latvijas hokejistiem atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas Spartak savā laukumā piekāpās Maskavas apgabala Vitjaz ar 2:3 (2:1, 0:1, 0:1).

Abi Latvijas hokejisti palīdzēja vairākumā gūt vārtus Iļjam Zubovam, 19.minūtē vairākumā izvirzoties vadībā ar 2:1. Viesi gan atspēlējās, un Daņila Moisejevs 43.minūtē guva uzvaras vārtus Vitjaz labā.

Daugaviņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un vienreiz zaudēja iemetienā. Vēl viņa kontā arī viens spēka paņēmiens un izprovocētas divas soda minūtes pretiniekam.

Tikmēr Karsums 12 minūtēs un 49 sekundēs laukumā uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Vēl viņa kontā arī viens bloķēts metiens un četri spēka paņēmieni.

Citā spēlē Maskavas Dinamo mājās uzvarēja Pekinas Kuņluņ Red Star ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0).

Miks Indrašis Maskavas vienībā nespēlēja.

Pekinas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā bija iekļauts Latvijas uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš septiņās minūtēs un 31 sekundē laukumā zaudēja visos trijos iemetienos un reizi meta pa pretinieku vārtiem.

Vēl vienā mačā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas Avangard savā laukumā pieveica Vladivostokas Admiral ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1).

Pekinas vienība ar 48 punktiem 45 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr Avangard ar 60 punktiem 44 mačos ieņem otro vietu, bet Rietumu konferencē Maskavas Dinamo ar 58 punktiem 44 mačos ieņem trešo pozīciju Rietumos, kamēr Spartak ar 54 punktiem 43 spēlēs ir divas vietas zemāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi