Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daugaviņam zaudējums KHL spēlē; Pekinas hokejisti uz pēdējo vietu nobīda Rīgas Dinamo

Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas apgabala Vitjaz komanda pirmdien piedzīvoja sagrāvi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Sanktpēterburgā.

Sanktpēterburgas SKA pārspēja "Vitjaz" ar 5:1 (3:0, 0:1, 2:0).

Daugaviņš laukumā pavadīja 19 minūtes un piecas sekundes, vienu reizi metot pa vārtiem un zaudējot vienīgajā iemetienā.

Uzvarētājiem pa diviem rezultativitātes punktiem guva trīs hokejisti, bet Vladislavs Kameņevs iemeta uzvaras vārtus, kamēr viesiem ar vienīgo vārtu guvumu atzīmējās Matiass Tedenbī.

Citā mačā rezervē palika vārtsargs Jānis Kalniņš, un viņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" Habarovskā piekāpās "Amur" ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2).

Pa trim punktiem (2+1) mājinieku labā guva Vladimirs Butuzovs un Aleksandrs Poluņins, kamēr viesiem vairākumā izcēlās Miko Kehtonens.

Vārtos mājiniekiem Jevgeņijs Aļikins atvairīja 25 Helsinku hokejistu metienus, bet Kalniņa konkurents uz vietu "jokeru" vārtos Anderss Lindbeks tika galā ar 28 no 32 mājinieku raidījumiem.

Vēl vienā mačā bez Gunāra Skvorcova pieteikumā Pekinas "Kuņluņ Red Star" savā laukumā apspēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1), izkļūstot no pēdējās vietas līgas turnīra tabulā un uz to nobīdot Rīgas "Dinamo".

Visus trīs vārtus mājinieki otrās trešdaļas nogalē un trešās sākumā guva nepilnu desmit minūšu laikā, vēl pēc 91 sekundes vienīgos vārtus iemetot viesiem.

Mājiniekiem Dmitrijs Šikins atvairīja 37 metienus, bet viesiem Aleksejs Meļņičuks tika galā ar 31 no 34 Pekinas kluba spēlētāju metieniem.

"Jokerit" ar 19 punktiem 14 mačos Rietumu grupā ieņem piekto vietu, bet "Vitjaz" ar 15 punktiem 16 spēlēs ieņem devīto vietu. Austrumos Pekinas vienība ar septiņiem punktiem 16 cīņās līgas kopvērtējumā apsteigusi pēdējās vietas īpašnieci Rietumos Rīgas "Dinamo", kam arī ir septiņi punkti, tikai 13 mačos, bet sliktāki papildrādītāji.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi