Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Daugaviņš atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju

Ņižņijnovgorodas Torpedo komandu pārstāvošais latvietis Kaspars Daugaviņš pirmdien nosaukts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju.

Trijās spēlēs Daugaviņš izcēlās ar trim vārtiem, trim rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +3, palīdzot Torpedo tikt pie trim uzvarām.

Mačā, kurā Torpedo ar 5:3 apspēlēja Slovākijas vienību Bratislavas Slovan, Daugaviņš guva divus vārtus.

Kā zināms, Torpedo komandu trenē Latvijas speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns. Daugaviņš sezonu iesāka Maskavas Dinamo komandā un šonedēļ šīm vienībām gaidāmas divas savstarpējās spēles.

Šosezon Daugaviņš, pārstāvot Maskavas Dinamo un Torpedo komandas, aizvadījis 24 spēles, kuru laikā guvis septiņus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, pirms divām nedēļām par KHL labāko uzbrucēju tika nosaukts Rīgas Dinamo komandu pārstāvošais Miķelis Rēdlihs. Savukārt oktobra vidū par nedēļas labāko vārtsargu kļuva pieredzējušais latvietis Edgars Masaļskis no Toljati Lada vienības.

Vēl pagājušajā nedēļā par labāko vārtsargu nosaukts Hantimansijskas Jugra pārstāvošais Georgijs Gelašvili, kurš trijos mačos tika pie trim uzvarām. Nevienā no spēlēm Gelašvili neielaida vairāk par vienu ripu, vidēji atvairot 96,5% metienu.

Kā zināms, sestdien Jugra ar 2:1 apspēlēja Rīgas Dinamo komandu. Šajā cīņā Gelašvili atvairīja 30 no 31 metiena.

Savukārt par labāko aizsargu kļuvis cits Rīgas Dinamo pāridarītājs Romāns Savčenko no Kazahstānas vienības Astanas Baris. Viņš trijās spēlēs guva divus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, tiekot pie lietderības koeficienta +4, bet Baris guva trīs panākumus. Tāpat Savčenko izpildīja astoņus spēka paņēmienus.

Vienā no aizvadītās nedēļas spēlēm Baris apspēlēja Rīgas Dinamo ar 5:1. Šajā duelī Savčenko tika pie lietderības koeficienta +1.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju nosaukts Jugra uzbrucējs Pāvels Varfolomejevs, kurš trijos mačos guva divus vārtus, vidēji uz ledus aizvadot 15 minūtes. Vienus no šiem vārtiem Varfolomejevs guva spēlē ar Rīgas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi