Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Daugaviņš: Rīgas Dinamo ir viena no pretīgākajām komandām, pret kuru spēlēt

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo ir viena no "pretīgākajām" turnīra vienībām, pret kurām spēlēt, uzskata Maskavas Spartak kluba hokejists Kaspars Daugaviņš.

Jau ziņots, ka Dinamo svētdien KHL regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar 1:3 zaudēja Latvijas izlases hokejistu Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Spartak.

"Spēle bija laba un galvenais, ka izcīnījām divus punktus," pēc spēles žurnālistiem sacīja Daugaviņš. "Labi spēlējām pirmo periodu, kura laikā arī mača liktenis izšķīrās. Protams, gribam demonstrēt labāku sniegumu, jo sezonas ievadā bija divas uzvaras, bet pēc tam sekoja trīs neveiksmes, no kurām divās paši nespēlējām pietiekami labi. Krievijā prasības ir diezgan striktas, jo pēc pāris zaudējumiem var sākties problēmas, taču galvenais, ka treneri komandā šobrīd uztur mierīgu atmosfēru."

Daugaviņš Spartak sastāvā spēlē vienā uzbrucēju virknējumā kopā ar Karsumu.

"Jau trešo spēli pēc kārtas esam vienā maiņā ar Mārtiņu Karsumu un čehu Robinu Hanzlu. Ceru, ka mūs atstās kopā, jo mums ir izveidojusies laba savstarpējā sadarbība. Šobrīd ir uzlabojies arī vairākums, tomēr ir jāgūst punkti, jo uz ārzemniekiem vienmēr ir papildus spiediens. Ja ārzemniekus paņem komandā, viņiem ir jāveido rezultāts," uzskata Daugaviņš.

Latvijas hokejists arī uzteica atmosfēru Arēnā Rīga. "Lieliskas emocijas atkal uzspēlēt Rīgā. Bija patīkami, ka bija pilna halle ar līdzjutējiem un ir sajūta, ka Rīgā atkal hokeju mīl. Piekrītu, ka tas saistīts ar komandas demonstrēto sniegumu."

Daugaviņš arī sacīja, ka pati spēle pret Dinamo nebija viegla.

"Rīgas Dinamo ir viena no "pretīgākajām" komandām, pret kurām spēlēt, jo viņiem ir diezgan agresīva aizsardzības taktika," teica hokejists. "Var just, ka rīdzinieki ir ļoti agresīvi pret spēlētājiem, kuriem ir ripa un nevienam nedod daudz laika pacelt galvu. Pret Dinamo ir sarežģīti izveidot epizodes, tādēļ pret viņiem ir daudz jācīnās."

"Maskavā dzīvoju ar ģimeni un nav par ko sūdzēties. Visas vietas Maskavā ir zināmas, tādēļ nav nekādu problēmu." Daugaviņš gan atklāja, ka pēc spēlēšanas Ņižņijnovogordas Torpedo ir jāpielāgojas lielpilsētas dzīvei.

Daugaviņš savulaik spēlēja arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Otavas Senators, kuras sistēmā šobrīd ir nonācis Rūdolfs Balcers.

"Domāju, ka ar Balceru rēķināsies, ja viņu iekļāva tik ievērojamā darījumā. Domāju, ka viņu neņēma kā AHL spēlētāju, tādēļ Balceram ir liels potenciāls jau šosezon debitēt NHL un cerams, ka viņam tas izdosies. Es viņu personīgi nezinu, bet, skatoties pasaules čempionātu, varēja redzēt, ka Balceram iekšā "deg uguns". Galvenais, lai viņam ir pārliecība par saviem spēkiem un būs svarīgi, ja viņam iedos iespēju jau no pirmajām spēlēm, lai nav jābrauc ilgtermiņā uz Amerikas Hokeja līgu (AHL). Senators šobrīd ir trešā pārbūve, bet rezultātus viņi nav spējuši sasniegt. Jāsaka, ka dažreiz rodas sajūta, ka viņi paši nezina, ko dara, taču šoreiz šī maiņa izdevīga ir gan Otavai, gan Sanhosē Sharks," noslēdza Daugaviņš."

Šo sezonu Latvijas klubs ir sācis atzīstami, jo deviņās spēlēs ir izcīnītas piecas uzvaras, kas ar 11 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē, bet Spartak ar desmit punktiem sestā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi