Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Detroitas Red Wings hokejisti zaudē 12. spēlē pēc kārtas

Vinipegas Jets komanda otrdien sarūpēja Detroitas Red Wings vienībai 12.zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Jets" savā laukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 5:1 (1:0, 3:1, 1:0).

Uzvarai pamati tika ielikti otrajā periodā, kad mājiniekiem divu minūšu laikā ar vārtiem izcēlās Bleiks Vīlers, Endrū Kops un Patriks Laine.

"Šobrīd mums jāatrod veids, kā uzvarēt spēli. Jācenšas atgūt pārliecība un raksturs. Patlaban neesam pietiekami laba komanda, un vienīgais, kas to var mainīt, esam mēs paši," pēc zaudējuma teica Detroitas komandas galvenais treneris Džefs Bleshils.

Citā spēlē Tampabejas "Lightning" viesos ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) guva virsroku pār Floridas "Panthers". Divu krievu vārtsargu duelī pārāks bija Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 27 ripas, ber otrā laukuma galā ar sezonas rekordu - 46 neitralizētiem metieniem - atzīmējās Sergejs Bobrovskis, kurš gan neglāba "Panthers" no zaudējuma.

Tikmēr Nešvilas "Predators" savu līdzjutēju priekšā ar 3:1 (0:0, 0:0, 3:1) apspēlēja Sanhosē "Sharks". Uzvarētājiem ar 1+1 trešajā periodā atzīmējās Kalle Jērnkrūks.

Savukārt pirmo uzvaru pēdējās sešās izbraukuma spēlēs izcīnījusi Anaheimas "Ducks", kas ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Minesotas "Wild". Pirmajā periodā "Ducks" metienos uzvarēja ar 14:1, turklāt traumu guva pretinieku centra uzbrucējs Ēriks Štāls.

Uzvaru pirmajā spēlē pēc Džima Montgomerija atbrīvošanas izcīnīja Dalasas "Stars", kas mājās ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) pieveica Ņūdžersijas "Devils". Šobrīd Rika Bounesa vadītajā komandā "sauso" spēli aizvadīja vārtsargs Bens Bišops, kurš atvairīja visas 26 pretinieku mestās ripas, 16 no tām trešajā periodā.

Citā spēlē Karolīnas "Hurricanes" rezultatīvā cīņā viesos ar 6:3 (3:0, 0:1, 2:3) pārspēja Edmontonas "Oilers". Uzvarētājiem divus vārtus guva Sebastians Aho, bet otrā komandā divreiz izcēlās Zeks Kasjans.

Tāpat otrdien pie panākuma tika Kalgari "Flames", kas izbraukumā ar 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) guva virsroku pār Arizonas "Coyotes", svinot sesto uzvaru pēc kārtas. Vārtsargs Kems Telbots atvairīja 46 "koijotu" mestās ripas, bet Šons Monehens guva vārtus ceturtajā mačā pēc kārtas.

Citviet Toronto "Maple Leafs" pretinieku frontē ar 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) uzvarēja Vankūveras "Canucks". Toronto vienībā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Džons Tavaress.

Tikmēr savu pirmo spēli pēc divarpus nedēļu pauzes aizvadīja vārtsargs Marks Andrē Flerī, kurš palīdzēja Vegasas "Golden Knights" mājās ar 5:1 (0:0, 3:0, 2:1) pieveikt Čikāgas "Blackhawks". Nesen tēvu zaudējušais Flerī neitralizēja 28 pretinieku mestās ripas.

Savukārt četru zaudējumu sēriju pārtrauca Losandželosas "Kings", kas mājās ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) uzvarēja Ņujorkas "Rangers". "Kings" rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Tailers Tofoli.

Jau ziņots, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, abus punktus iekrājot, kad pretiniekiem nomainīts vārtsargs pret sesto laukuma spēlētāju, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" mājās ar 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) pārspēja iepriekšējās sezonas Stenlija kausa uzvarētāju Sentluisas "Blues".

Ar diviem vārtiem šajā mačā atzīmējās "Sabres" kapteinis Džeks Aikels, kurš punktus guvis jau 14 spēlēs pēc kārtas, kas ir par vienu dueli mazāk nekā šosezon iespējis Čikāgas "Blackhawks" uzbrucējs Partriks Keins.

Turpretī zaudējumu otrdien cieta uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas mājās ar 1:4 (1:0, 0:3, 0:1) atzina Monreālas "Canadiens" pārākumu.

Šajā mačā pārtrūka "Penguins" vārtsarga Tristiena Džerija "sausā" sērija. 24 gadus vecais amerikānis nebija pārspēts 177 minūtes un 15 sekundes, kas ir komandas rekords.

Austrumu konferencē ar 49 punktiem 32 spēlēs vadībā ir Vašingtonas "Capitals", bet Rietumos ar 42 punktiem 32 dueļos pirmā ir Sentluisas "Blues".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi