Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dinamo ielaiž ātrus trīs vārtus un vairs nenoķer Znaroku Maskavā

Rīgas Dinamo pirmdien izbraukumā ar rezultātu 3:4 zaudēja Oļega Znaroka trenētajiem Maskavas Dinamo hokejistiem KHL spēlē. Tās gaitā rezultāts vienubrīd bija kļuvis 0:4 mājinieku labā. Spēle Maskavā bija pirmā no četrām šajā izbraukuma sērijā.

Pirmos vārtus maskavieši guva jau spēles 4.minūtē, kad pret Holta vārtiem izslidoja Leo Komarovs – pēc rīdzinieku aizsarga iejaukšanās viņa metiens neizdevās, bet ripu tūdaļ aizturētā soda laikā Krisa Holta vārtos iesita Mihails Aņisins. Visai drīz divas minūtes par klupināšanu saņēma Džeimijs Lundmarks un mājinieki vairākumā panāca 2:0 (Kvapils). Tribīnēs vēl nebija beigusies līksmīšona par otrajiem vārtiem, kad pēc Kokareva metiena ripa izspurdza caur Holta kājsargiem un pārvēlās pāri līnijai – 0:3.. Šodien neveiksmīgi spēlējošo Holtu jau 8.minūtē nomainīja Māris Jučers. Atlikušajā laikā Pekas Rautakalio vienība nerealizēja divas iespējas spēlējot vairākumā, metienu attiecība 1.periodā 15:12 rīdzinieku labā.

Otrā perioda sākumā veiksmīgi izturējām mazākumu pēc Gunta Galviņa noraidījuma. Jau spēlējot pilnā sastāvā, Rīga iekrita aizsardzībā un maskavieši aizskrēja divarā pret vienu aizsargu - 0:4, vārti Sergejam Kaņkovam. Par spīti nospiedošajam rezultātam, rīdzinieki nezaudēja cīņassparu un metās atspēlēties. Drīz vien centība vainagojās panākumiem - pēc Ģirta Ankipāna piespēles Marsels Hosa guva viesiem pirmos vārtus šajā spēlē. Perioda beigu daļā Rīgai atkal iespēja divas minūtes spēlēt vairākumā, tajā dažas labas iespējas gūt vārtus paliek neizmantotas. Tādējādi rezultāts 1:4 pirms pēdējām 20 minūtēm.

Trešā perioda sākumā Rīgas Dinamo nopelnīja jau piekto iespēju spēlēt vairākumā šajā mačā. Pašās vairākuma beigās pēc Aleksandra Ņiživija metiena ripas lidojuma virzienu mainīja Frederiks Vargs un 2:4! Tūdaļ pēc tam bullīti uz mājinieku vārtiem piešķīra galvenais tiesnesis, jo ripu no vārtsarga laukuma ar roku izmeta Sergejs Soins. Aleksandrs Ņiživijs gan trāpīja pa stabiņu, bet jau vienā no nākamajiem uzbrukumiem Kristaps Sotnieks pēc Ankipāna piespēles prata apspēlēt Alekseju Volkovu vārtu priekšā - 3:4! Mūsējie nemetās atspēlēties, bet tā vietā kontrolēja mača gaitu un centās izmantot pretuzbrukumus. Četrarpus minūtes pirms pamatlaika beigām bīstams izgājiens uz Jučera vārtiem padevās mājiniekiem, par laimi, briesmas tika likvidētas.

Minūti līdz beigām vārtus pameta Māris Jučers un rīdziniekiem talkā metās sestais spēlētājs. Lai kā centās Rautakalio vīri, laika izlīdzinājumam vairs nepietika un tika piedzīvots otrais zaudējums pēc kārtas.

Rīgas Dinamo ar  62 punktiem 45 mačos saglabā 8.vietu Rietumu konferencē, savukārt maskavieši 45 spēlēs tikuši pie 84 punktiem un ieņem 3.vietu šajā pat konferencē. Nākamo spēli Rīga aizvadīs 1.februārī Hantimansijskā ar Edgara Masaļska pārstāvēto Jugra klubu, kas uzvarējis pēdējos trīs mačos.

KHL regulārā čempionāta spēle, 2012.gada 30.janvāris. Maskava, Lužņiku arēna.

Maskavas Dinamo – Rīgas Dinamo 4:3 (3:0;1:1;0:2)

Vārti: 3:10 Aņisins (Komarovs) 1:0; 7:09 Kvapils (Solovjovs) 2:0; 7:20 Kokarevs 3:0; 27:10 Kaņkovs (Kozlovs) 4:0; 32:57 Hosa (Ankipāns) 4:1; 44:38 Vargs (Hosa, Ņiživijs) 4:2; 46:49 Sotnieks (Ankipāns) 4:3;

Vārtsargi: Volkovs – Holts (no 7:40 Jučers)

Metieni: 21:38

Soda minūtes: 10:4 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi