Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dinamo uz laiku pārtrauc līgumattiecības ar Masaļski

Hokeja kluba Rīgas Dinamo valde pieņēmusi lēmumu uz laiku pārtraukt līgumattiecības ar vārtsargu Edgaru Masaļski, informēja klubā. _Dinamo _vadība atvainojas saviem līdzjutējiem par sākotnēji kļūdaino informāciju ar incidentu Masaļska lietā, jo tā tikusi balstīta tikai uz konfliktā iesaistīto personu viedokļiem. Noskaidrojot visus incidenta apstākļus, ir skaidrs, ka tam nav nekāda sakara ar apzināti vērstu ļaunprātību vai provokāciju pret Rīgas “Dinamo” hokeja klubu un tā darbību. Abpusējs konflikts izcēlās starp vairākām personām, taja skaitā Edgaru Masaļski.

Rīgas Dinamo kluba vadība izsaka nožēlu par notikušo, kā rezultātā kluba pamatvārtsargs ir guvis nopietnu savainojumu, kas liegs viņam spēlēt vismaz trīs mēnešus. Tāpēc klubs ir spiests pārtraukt līgumattiecības ar spēlētāju, jo Kontinentālās hokeja līgas nolikums paredz, ka komandas spēlētāju pieteikumā drīkst būt tikai 25 spēlētāji, un Dinamo ir nepieciešams atbrīvot vietu potenciālajam vārtsargam. Klubs rēķinās ar Edgaru Masaļski nākotnē un ir panācis abpusēju vienošanos ar vārtsargu, ka rehabilitāciju un treniņprocesu viņš varēs aizvadīt Rīgas Dinamo fārmklubā Rīga 2000, kā arī Masaļskim ir spēkā veselības apdrošināšanas polise, ko sezonas sākumā visiem spēlētājiem izsniedza klubs,” teikts kluba paziņojumā.

Rīgas Dinamo turpina meklēt jaunu vārtsargu. Izbraukumā uz nākamās nedēļas spēlēm pret CSKA, Spartak un Vitjaz komanda dosies ar Sergeju Naumovu un Ervīnu Muštukovu sastāvā.

Hokeja kluba Rīgas Dinamo vadība un hokejisti piektdien tikās ar Valsts policijas pārstāvjiem, lai runātu par vārtsarga naktī uz otrdienu Vecrīgā gūto smago traumu. Rīga Dinamo prezidents Viesturs Koziols telefonsarunā ar Dienu norādīja, ka situācija ir noskaidrojusies un klubs vēlas tam pielikt punktu. No viņa teiktā izriet, ka hokejisti nav bijuši pirmie, kas uzsākuši konfliktu, tajā pašā laikā viņš guvis apstiprinājumu, ka nav uzbrukts arī E.Masaļskim.

“Aina ir diezgan skaidra un saprotama. Incidents ir abpusējs konflikts ar nejaušiem cilvēkiem, kas bija uz ielas, tas nav uzbrukums Masaļskim,” teica V.Koziols. Sākotnēji paziņojumu balstījām uz hokejistu pirmajām liecībām un hokejistu pirmajām emocijām, tagad saka V.Koziols.

Tomēr viņš neatklāj incidenta detaļas, kas īsti notika otrdienas naktī pēc iznākšanas no kluba Vecrīgā, kurā izklaidējās Rīga Dinamo hokejisti. “Mūsu mērķis bija saprast, vai nav uzbrukts Rīgas Dinamo, bet tālāk konflikta cēloni var meklēt policija,” saka V.Koziols. Viņš nekomentē, vai vēl citi un cik daudz hokejistu bija kopā ar E.Masaļski, kā arī informāciju, ka incidentā vainojama kāda sieviete.

“Nav mans darbs iedziļināties detaļās un sīkumos. Esam noskaidrojuši visu ainu un man ir mierīga sirds, ka tas nav arī mūsu uzbrukums kādam. Mums ar to arī pietiek un vēlamies tam visam pielikt punktu,” Dienai sacīja V.Koziols.

Kluba vadība piektdien Masaļski apmeklējusi slimnīcā, kur viņam trešdien veikta potītes operācija.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi