Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Ēriksons: Pēc šāda zaudējuma esmu ļoti noskaities

Latvijas komandas Rīgas Dinamo zviedru vārtsargs Jūakims Ēriksons pēc trešdien piedzīvotā graujošā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Somijas vienību Helsinku Jokerit bija ļoti noskaities, uzsverot, ka vienībai pret tāda līmeņa pretiniekiem jābūt vienotākai.

Kā zināms, Rīgas Dinamo trešdien piedzīvoja šosezon smagāko zaudējumu ar 0:7 (0:3, 0:2, 0:2), trešo spēli pēc kārtas savās mājās paliekot bez gūtiem vārtiem. Rīdzinieku "sausā" sērija Arēnā Rīga ir sasniegusi 212 minūtes un 32 sekundes.

"Jokerit ir ļoti laba komanda, tāpēc mums bija jāaizsargā savu vārtu priekša. Man pašam arī vajadzēja demonstrēt labāku sniegumu un neļaut ripai no manis atlēkt. Pie tā man ir jāpiestrādā," aģentūrai LETA sacīja Ēriksons, kurš pēc pirmās trešdaļas, kurā viņš ielaida trīs vārtus, tika nomainīts pret Jakubu Sedlāčeku. "Helsinku klubs ir starp vadošajiem visā līgā, tāpēc loģiski, ka tas demonstrē ļoti labu sniegumu. Tomēr mums savā zonā bija jāspēlē labāk un jācīnās vairāk, kā arī mums viņu nūjas bija jāceļ augšā. Pret šādām komandām mums jābūt vienotākiem un jācīnās kā vienam veselumam."

Ēriksons atzina, ka sajūtas pēc pirmā perioda bijušas nepatīkamas.

"Nevēlies ielaist savos vārtos tik daudz ripu. Pēc šāda zaudējuma esmu ļoti noskaities. Gribu, lai es un komanda spēlētu labāk. Esmu vīlies," uzsvēra Ēriksons.

Kā zināms, rīdziniekiem šobrīd jau ir zudušas izredzes sasniegt Gagarina kausa izcīņu, lai gan līdz regulārā čempionāta beigām atlikušas vēl četras spēles.

"Esam profesionāļi, tāpēc fakts, ka netiekam izslēgšanas spēlēs, nedrīkst atspoguļoties mūsu sniegumā. Mums jāturpina būt kā komandai un jācenšas gūt maksimāli labus rezultātus sezonas noslēgumā. Beidzamajos mačos mums ir jāspēlē gudri un vienkārši, jācenšas ripa dabūt ārā no savas zonas. Nedrīkstam neko sarežģīt," piebilda vārtsargs.

Dinamo ar 68 punktiem 56 spēlēs joprojām ir 12.vietā Rietumu konferencē, bet piektdien rīdziniekus gaida mačs savā laukumā pret Astanas Baris no Kazahstānas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi