Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Fāzels apmierināts ar pasaules hokeja čempionāta arēnās Slovākijā redzēto

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels ir apmierināts ar redzēto Slovākijas ledus arēnās, kur 2011.gadā notiks pasaules čempionāts.

Kopā ar IIHF ģenerālsekretāru Horstu Lihtneru Fāzels iepazina "Ladislav Trojak" arēnu Košicē un rekonstruējamo "Ondrej Nepala" arēnu Bratislavā, kur abiem funkcionāriem pievienojās arī Slovākijas premjerministrs Roberts Fiko.

"Ar redzēto esmu ļoti apmierināts. Ne velti mēs 2006.gadā uzticējām Slovākijai pasaules čempionāta rīkošanu," Fāzelu citēja IIHF mājaslapā.

Fāzels ir pārliecināts, ka visi gatavošanās darbi ar Slovākijas valdības atbalstu tiks paveikti laikā. Patīkami Fāzelu pārsteigusi arēna Košicē, kas pilnībā atbilst pasaules čempionāta līmenim un ir hokejistiem ērta. Tik augsta līmeņa ģērbtuves kā Košicē Fāzels līdz šim reti redzējis.

Latvijas hokeja izlase 2011.gada pasaules čempionātā spēlēs Bratislavā, priekšsacīkstēs D grupā tiekoties ar Čehijas, Somijas un Dānijas izlasēm. "Ondrej Nepala" arēnu pēc rekonstrukcijas atklās novembrī, un tajā būs vietas 10 000 skatītāju. Bratislavā spēlēs arī A grupas komandas Krievija, Slovākija, Vācija un Slovēnija.

Pārējās divas grupas savas spēles aizvadīs Košicē. B grupā spēlēs Kanāda, Šveice, Baltkrievija un Francija, bet C grupā - Zviedrija, ASV, Norvēģija un Austrija. "Ladislav Trojak" arēnā būs vietas 8373 skatītājiem.

Bratislavā pasaules čempionāta spēles notiks trešo reizi, taču pirmo reizi kā Slovākijas galvaspilsētā. 1959. un 1992.gadā pasaules čempionāts vēl notika Čehoslovākijā. 2011.gada pasaules čempionāts sāksies 29.aprīlī, bet beigsies 15.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi