Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Fetisovs šokē hokeja sabiedrību, pamet vadošus amatus KHL un CSKA

Krievijas hokeja slavenība Vjačeslavs Fetisovs sestdien Rīgā pārsteidza Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadību ar lēmumu pamest vadošos amatus KHL un Maskavas CSKA.

Pirms KHL Zvaigžņu spēles Fetisovs preses konferencē paziņoja, ka nolēmis pamest gan Maskavas CSKA prezidenta amatu, gan beigt pildīt pienākumus KHL vadībā. Būdams viens no līgas dibināšanas patroniem, Fetisovs pildīja KHL direktoru padomes vadītāja pienākumus. Savu lēmumu Fetisovs pamatoja ar situāciju Maskavas CSKA, kas viņam pēc īpašnieku maiņas nav pieņemama. Plašākus paskaidrojumus Fetisovs nesniedza.

Pēc Fetisova teiktā acīmredzami izmainījās KHL prezidenta Aleksandra Medvedeva sejas izteiksme, novēroja aģentūra BNS. Medvedevs Fetisova teikto atteicās komentēt, taču piebilda, ka nespēj iedomāties KHL bez viena no līgas idejiskajiem autoriem. Medvedevs pauda cerību, ka līga turpinās attīstīties, un kā pierādījumu KHL progresam nosauca Zvaigžņu spēles translāciju televīzijā 26 valstīs, tostarp pirmorreiz arī hokeja dzimtenē Kanādā, kur spēli rādīs tiešraidē.

Fetisovs sacīja, ka viņam ir liels gods būt tik lieliskā pilsētā, kā Rīga, kas pazīst un mīl hokeju, un kur hokejs ir sporta veids numur viens. Fetisovs nevēlējās salīdzināt KHL un Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēles, jo Ziemeļamerikas spēcīgākā līga ir vairāk nekā 100 gadu veca, balstīta uz biznesa pamatiem, un tādēļ šova pasākumi tajā esot izkopti līdz pēdējam sīkumam.

"Domāju, šī [Rīga] ir īstā vieta, kur aizvadīt Zvaigžņu spēli, jo Rīgas "Dinamo" ar savu raksturu un cīņassparu vienmēr ir izcēlusies uz citu komandu fona, bet viņu līdzjutēji spēj radīt neaizmirstamu atmosfēru," teica Fetisovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi