Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Finansiālās grūtībās iestigusi arī Mitišču Atlant komanda

Finansiālās grūtībās šosezon iestidzis jau ceturtais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs, apstiprinājusi Mitišču Atlant komandas vadība.

Aģentūra R-Sport nedēļas nogalē vēstīja, ka Atlant komandas hokejisti algu nav saņēmuši jau vairāk nekā trīs mēnešus. Pēdējo naudu spēlētāji saņēmuši aizvadītā gada decembrī.

Vēl pirms tam Krievijas medijos izskanēja informācija, ka radušās situācijas dēļ pieprasījumus lauzt līgumus iesnieguši vismaz pieci komandas hokejisti.

Spēlētāju vēršanos Arbitrāžas tiesā laikrakstam Sovetkij sport apstiprinājis Atlant ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs, uzsverot, ka pieci vārdā nenosaukti hokejisti pieprasa nevis līgumu laušanu, bet gan parādu atmaksu.

"Parādi mums patiešām ir, turklāt lieli. Tomēr es esmu noskaņots pozitīvi," izteicies Žamnovs. "Pastāv iespēja, ka parādus varēsim atmaksāt jau tuvākajās dienās."

Tikmēr kluba prezidents Valērijs Kamenskis aģentūrai R-Sport izteicies, ka visas neizpildītās saistības tiks dzēstas šīs nedēļas laikā.

"Nav nekādas katastrofas. Tā ir tīri tehniska problēma, kas nav pat salīdzināma ar, piemēram, Maskavas Spartak situāciju," paudis Kamenskis. "Zināmas problēmas ir bijušas visas sezonas garumā, tomēr situācija nekad nav bijusi tik kritiska kā citos klubos."

Šīs sezonas regulāro čempionu Atlant komanda noslēdza Rietumu konferences kopvērtējuma devītajā vietā, no iekļūšanas Gagarina kausa izcīņā atpaliekot par sešu punktu tiesu. Cerības kausā vienība nepārvarēja ceturtdaļfināla kārtu, sērijā ar 0-3 zaudējot vēlākajiem turnīra finālistiem Minskas Dinamo no Baltkrievijas.

Kā zināms, šajā sezonā ar finansiālām nedienām iepriekš saskārās arī tādi klubi kā Habarovskas Amur un Maskavas Spartak. Galvaspilsētas klubs pat atteicās piedalīties Cerības kausā, bet par tā dalību nākamās sezonas turnīrā pašlaik skaidrības nav.

Tāpat pagājušajā nedēļā par finansiālām grūtībām paziņoja Slovākijas klubs Bratislavas Slovan, gan solot segt visas parādsaistības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi