Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Fīniksas Coyotes vārtsargs Maiks Smits - NHL nedēļas zvaigzne

Fīniksas Coyotes vārtsargs Maiks Smits atzīts par aizvadītās nedēļas NHL pirmo zvaigzni. Fīniksa uzvarēja visās četrās pagājušās nedēļas spēlēs, bet Smits sargāja vārtus ikvienā no tām. Atzinību izpelnījies arī līgas rezultatīvākais hokejists Jevgēņijs Malkins no Pitsburgas Penguins un Sentluisas Blues uzbrucējs Deivids Perons.

Coyotes pagājušajā pirmdienā uzveica Detroitu, otrdienā Dalasu, bet ceturtdien – Kalgari. Smits katrā no šīm spēlēm ielaida tikai pa vienai ripai. Veiksmīgā nedēļa noslēdzās pret Čikāgu sestdien, kad 29 gadus vecais kanādietis tika galā ar visiem 38 metieniem, pagarinot komandas uzvaru sēriju līdz piecām. Aizvadītajā nedēļā Smits atvairīja 97.5% metienu.

Malkins trešo reizi mazāk kā divu mēnešu laikā guva piecus punktus (1+4) vienā spēlē, palīdzot Penguins ar 8:5 pārspēt Vinipegas Jets. Pavisam aizvadītajā nedēļā krievu uzbrucēja rēķinā trīs gūti vārti, piecas piespēles un koeficients +6. Ar 69 punktiem (32+37) viņš ir NHL rezultatīvākais spēlētājs, bet viņa 32 vārti ir otrs labākais rādītājs līgā aiz Stīvena Stamkosa no Tampabejas Lightning (37).

Deivids Perons pagājušās nedēļas laikā guva sešus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli četros mačos, lai gan pirms tam 26 spēlēs bija spējis iemest vien četras ripas. Viņa Sentluisas Blues uzvarēja visās četrās spēles un arvien tur līdz līgas līderiem – 75 punkti, tikai par trim vairāk ir kopvērtējuma līderiem Detroitas Red Wings.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi