Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Latvijas hokejs saņem 50 000 eiro atbalstu

Rietumu Bankā, kas ir Latvijas Hokeja federācijas ilggadējais partneris, aizvadīta svinīga pieņemšana par godu Latvijas izlases hokejistu panākumiem pasaules čempionātā.

Pasākumā tika paziņots par vēl vienu atbalsta summu Latvijas hokeja federācijai. Rietumu Bankas dibinātais labdarības fonds Nākotnes Atbalsta fonds ziedos 50 000 eiro jauno hokejistu apmācībām.

Pasākumā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis, Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, Starptautiskās Hokeja federācijas Pasaules čempionāta hokejā 2023 orgkomitejas vadītājs Rīgā – Edgars Buncis, Latvijas hokeja izlases galvenā trenera asistents Artis Ābols, kā arī izlases spēlētāji – tajā skaitā aizsargs Oskars Cibuļskis, uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš šogad ar 11 punktiem uzstādīja Latvijas rekordu gūto punktu ziņā pasaules čempionātā, kā arī vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš ir atzīts par 2023. gada čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

Bronzas medaļu ieguvējus ar sveicieniem un ovācijām sagaidīja Rietumu Bankas darbinieki, kuri sekoja čempionāta norisēm un juta līdzi mūsu komandai, un tagad bija sapulcējušies visi kopā, lai apsveiktu Latvijas sporta varoņus.

Savā uzrunā bankas valdes priekšsēdētāja Jeļena Buraja atzina: “Mēs, Rietumu Banka, esam īsta hokeja banka. Daudzus gadus bijām un paliekam uzticams Hokeja federācijas partneris, un atbalstījām mūsu spēlētājus arī šajā čempionātā. Mēs visi – gan bankas darbinieki, gan vadība – jūtam līdzi mūsu komandai un no sirds priecājamies par tās panākumiem! Šī uzvara parādīja visai pasaulei, cik spēcīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi ir mūsu puiši. Mēs lepojamies par jūsu sasniegumiem! Novēlam jums jaunus, vēl lielākus panākumus!”

Pasākuma gaitā Rietumu Bankas Padomes priekšsēdētāja vietnieks un Nākotnes Atbalsta fonda Padomes priekšsēdētājs Arkādijs Suharenko simboliski pasniedza Aigaram Kalvītim zīmi ar jauno piešķirto Hokeja federācijai atbalsta summu.

Rietumu Banka daudzu gadu garumā ir Latvijas Hokeja federācijas oficiālais partneris.

Nesen, čempionāta gaitā, bankas dibinātais fonds bija piešķīris finansējumu 10 000 eiro apmērā jauno hokejistu atbalstam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi