Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

FOTO: Rīgas Dinamo uzveic Minsku

Rīgas Dinamo svētdienas vakarā Arēnā Rīga, uzsākot dalību tradicionālajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībām Latvijas Dzelzceļa kausā, pārliecinoši ar rezultātu 4:3 (3:0, 0:0, 1:3) uzveica Minkas Dinamo.

Lai gan rīdzinieki spēli uzsāka pārliecinoši pēdējā trešdaļā Minskas komanda spēja gūt divus vārtus un pietuvoties līdz vienam punktam. Tomēr mājiniekiem, par spīti tam, ka Minska noņēma vārtsargu, izdevās nosargāt uzvaru. 

Mača rezultāts tika atklāts jau trešajā spēles minūtē, kad precīzu sitienu uz baltkrievu komandas vārtiem raidīja Gunārs Skvorcovs. Arī turpinājumā spēli kontrolēja Rīgas "Dinamo". Pēc 15 nospēlētām minūtēm Miķelis Rēdlihs panāca 2:0, bet vēl pēc divām ar pusi minūtēm trīs vārtu pārsvaru mājiniekiem panāca somu leģionārs Ville Leino.

Otrajā trešdaļā komandas nopelnīja pa dažiem vairākumiem, taču rezultātu mainīt nespēja. Noslēdzošajā periodā ātrus vārtus guva Minskas vienībā spēlējošais kanādietis Džonatans Čīčū, kurš samazināja rezultāta starpību, realizējot vairākuma izspēli un panākot 1:3. Nepilnas trīs minūtes vēlāk pēc veiksmīga izgājiena Gints Meija atjaunoja trīs vārtu pārsvaru, gūstot ceturtos vārtus Rīgas "Dinamo" labā. Taču vēl pēc četrām minūtēm atkal precīzi spēlēja viesu komanda. 49.minūtē 2:4 panāca Sergejs Drozds, bet divas minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāta starpību līdz minimumam (3:4) samazināja Aleksandrs Materuhins.

Turnīra turpinājumā Rīgas Dinamo pirmdien spēkosies ar Lokomotiv hokejistiem, bet trešdien sacentīsies ar Ak Bars. Savukārt nākamajā ceturtdienā tiks aizvadītas spēles par trešo un pirmo vietu.

Savukārt turnīrs sākās ar maču starp Kazaņas Ak Bars vienību un Jaroslavļas Lokomotiv komandu, kurā šosezon par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Rīgas kluba galvenā trenera posteni šosezon ieņem somu speciālists Kari Heikile, kurš iepriekš jau vairākas sezonas strādājis KHL čempionātā. Viņa palīgi būs kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs un Aleksandrs Ņiživijs, kamēr par vārtsargiem turpinās atbildēt Juris Klodāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi