Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Rīgas Dinamo papildlaikā atzīst Maskavas CSKA pārākumu

Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā otrdien atspēlēja divu vārtu deficītu pret Maskavas CSKA, tomēr divas sekundes pirms papildlaika beigām ielaida vārtus un zaudēja ar 2:3

Jau spēles pirmajā minūtē rīdzinieki nokļuva skaitliskajā vairākumā, kad labākā iespēja atklāt rezultātu bija Mārtiņam Cipulim, taču tā palika neizmantota. Cīņas turpinājumā labākas iespējas izcelties bija viesiem un astotajā minūtē Pjotrs Ščastlivijs raidīja ripu augšējā vārtu stūrī.

Trešdaļas beigās, komandām spēlējot četru spēlētāju sastāvā, lieliska izdevība bija Dinamo uzbrukuma līderim Marcelam Hosam, taču izgājienā pret vārtsargu izlīdzināt rezultātu neizdevās.

Otrās trešdaļas sākumā Dinamo neveiksmīgi nospēlēja brīdī, kad laukumā no noraidīto spēlētāju soliņa atgriezās Deniss Paršins, kurš apspēlēja vairākus mājinieku aizsargus un otro reizi pārspēja Martinu Pruseku. Trešdaļas vidū līdz spēles beigām par dūrienu pretiniekam ar nūja tika noraidīts Dinamo kapteinis Sandis Ozoliņš un mājinieki uz pusotru minūti palika trijatā pret pieciem.

Sarežģītajā situācijā Dinamo noturēja vārtus neskartus, bet pēc tam paši nokļuva skaitliskajā pārsvarā, tomēr rezultāta starpību samazināt līdz trešdaļas beigām neizdevās.

Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē Dinamo aizsargs Lī Svets guva vārtus, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam. Tūlīt pēc tam CSKA galvenais treneris pieprasīja pusminūtes pārtraukumu. Rīdzinieki turpināja aktīvi uzbruk un izprovocēja viesus uz noteikumu pārkāpumiem, uz brīdi iegūstot pat divu spēlētāju pārsvaru. Neveiksmīgi šajā situācijā nospēlēja Roberts Petrovickis, atstājot Dinamo četru vīru sastāvā.

Nevienādos sastāvos rezultāts nemainījās. Dinamo turpināja aktīvi uzbrukt, bet CSKA spēlēja uz pretuzbrukumiem. Nepilnas trīs minūtes pirms spēles beigām mājinieki pieprasīja pusminūtes pārtraukumu. Pēc tā Dinamo veidoja vēl vienu ofensīvu, ko vārtu guvumā pārvērta Petrovickis, nedaudz vairāk kā minūti pirms pamatlaika beigām panākot izlīdzinājumu.

CSKA tūdaļ pēc ielaistajiem vārtiem Konstantīnu Baruļinu nomainīja ar Nolanu Šēferu, bet papildlaikā laukumā atgriezās Baruļins.

Papildlaikā pirmo bīstamo uzbrukumu izveidoja viesi, taču tad divreiz pēc kārtas bīstami meta Marcels Hosa. Cīņas turpinājumā divas lieliskas iespējas bija CSKA - vispirms viesi neizmantoja Martina Pruseka kļūdu, bet pēc  tam čehu vārtsargs glāba vienību pēc bīstama maskaviešu uzbrukuma.

Pusotru minūti pirms papildlaika beigām mājinieki pēc Martina Karijas spēles ar augstu paceltu nūju palika mazākumā. Lai noturētu neizšķirtu, pietrūka divu sekunžu - tieši tik (ne)ilgi pirms papildlaika beigām vairākumu realizēja Nikolass Dimitrakoss.

Dinamo ar 47 punktiem turnīra rietumu zonā ieņem desmito vietu, bet CSKA ar 59 punktiem ir septītajā pozīcijā.

Janvāra sākumā Dinamo aizvadīs izbraukuma spēles ar Novokuzņeckas Metallurg (3.janvārī), Novosibirskas Sibirj (5.janvārī) un Habarovskas Amur (7.janvārī).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aa

Kontinentālā hokeja līga
Rīgas Dinamo — Maskavas CSKA 2:2 (0:1, 0:1, 2:0, X:X)
Vārti: 7:08 Ščastļivijs (Anšakovs, Mišarins) 0:1, 21:41 Paršins (Korņejevs, Hartigans) 0:2, 40:28 Svets (Cipulis, Iguldens) 1:2. 58:52 Petrovickis (Galviņš) 2:2, 64:58 Dimitrakoss (Paršins, Kuļašs, vair.) 2:3.

Vārtsargi: Martins Pruseks - Konstantīns Baruļins (no 59.-60.minūtei Nolans Šēfers)

Rietumu zona
1.SKA    39    95
2.Lokomotiv    39    74
3.HK MVD    38    72
4.Dinamo M    38    71
5.Atlant    37    63
6.Spartak    37    62
7.CSKA    37    59
8.Torpedo    38    50
9.Sevestaļ    38    50
10.Dinamo R    37    47
11.Dinamo Mn    37    43
12.Vitjaz    37    29

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi